In Univers, Dumnezeu nu joaca zaruri!!!  

Posted by Valentina


Asculta mai multe audio Muzica


Asculta mai multe audio Muzica

Am inceput sa scriu... am scris si am ramas cu toate cuvintele suspendate intr-o conversatie telefonica de doua ore... Asa ca, am renuntat! 
Am vrut sa scriu despre o zi, in care viata mea s-a mai dat peste cap de doua ori, despre socul de a-mi vedea sufletul pus pe esafod, in timp ce toata iubirea din el era transformata in moneda de schimb.  Viata asta m-a invatat un lucru important: chiar daca fiecare avem pretul nostru, sufletului nu-i putem stabili valoarea niciodata!!! N-am de gand sa cumpar nici destinul, nici iubirea nimanui. Daca voi avea parte de ochii pe care-i iubesc, cu siguranta vor apartine unui barbat puternic, care sa-si asume viata in mod categoric, sa daruiasca mai mult decat primeste si sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt atat pentru mine, cat si pentru el. 
Cel de-al doilea soc, l-am avut cand, privindu-mi in ochi omul iubit, n-am vazut decat umilinta, sub toate aspectele ei...
Asa incat, in mod sigur, imi iau o pauza de o luna, poate doua, poate de o viata, atat de la pagina sufletului meu, cat si de la mine. Daca am asteptat un raspuns, ca sa pot pleca, acum il am si nu mai am ce astepta... 
Fiind in postul Sfintei Invieri a Mantuitorului, poate ca ar fi potrivit sa va urez ceva... desi mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele, mi-e greu sa cred ca a mai ramas in mine, macar un singur gand... 
Oricum, pentru cei care mi-au iubit cuvintele asternute aici, as vrea sa spun doar atat: cuvintele nu sunt centrul universului! Desi, puterea cuvantului poate strivi, sau salva un suflet. Daca puteti gasi in voi, semnificatia cuvantului "INVIERE", bucurati-va de fiecare bataie a inimii, de fiecare sarutare, de fiecare zambet, de fiecare farama de iubire! Ele sunt adevarata putere a "INVIERII"! 
Pentru cei care cauta aici un eventual raspuns, ii sfatuiesc cu toata sinceritatea unui om pentru care nu mai exista nici pierderi, nici castiguri, sa caute puterea "INVIERII" in ei insisi, in culorile sufletelor lor, in dorintele si puterea fiecaruia de a iubi, de a darui, de trai O SINGURA DATA! Nici Isus Hristos nu a fost consemnat ca traind pe acest pamant de doua ori. Ori eu, nu sunt nici macar un apostol ratacit prin calendar. Dar am inteles ca "a iubi" inseamna a darui, a trai pentru fericirea celuilalt. Asa ca, mi-am pironit sufletul in propria cruce si nu-mi pot dori, decat sa puteti fi fericiti! 
Sarbatori cu pace in inimi si petale de cires in ganduri!
Valentina M.

Un cadou, pana mai tarziu...


Valeverde Tv from Ovidiu katona on Vimeo.


Arhitectura deosebita, parcuri minunate, oameni frumosi si... primii mei pasi pe gheata, acolo unde mi-am mai lasat candva, o bucata de inima...Intr-o singura zi, am vizitat tot ce s-a putut. Nu era sa ratez casa regala vieneza. Cu veztimentatia descentrata si parul prins in "dorul Lelii", dar uimita de tot ce-am vazut, pot sa va recomand sa aveti rabdarea de a vizita cateva locuri binecuvantate. Urmati-ma!

This entry was posted on miercuri, 24 martie 2010 at 00:37 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

Anonim  

Nu spui cine-s!Dar tu incearca sa ghicesti.Vreau doar sa iti dau un sfat.Poate nu conteaza acum in durerea ta.Doar gandeste-te:ai incredere in primul rand in tine apoi ai incredere in el.Daca nu te iubea nu facea atatea sacrificii.Gandeste-te la asta si nu-ti pierde speranta.N-are rost sa fugi de viata pentru o perioada de care el are nevoie pentru a intelege ce se intampla cu el.Crede-ma!

24 martie 2010, 08:51

Trimiteți un comentariu