D'ale mele...  

Posted by Valentina

Plec la mare, drept urmare, va rog pe toti prietenii mei si nu numai, sa urmariti Festivalul Calatis, mai ales pe data de 14 august. Nu stiu ce canal de televiziune il va transmite, pentru ca, din cate am inteles TVR-ul a fost nemultumit de oferta financiara facuta de organizatori si, drept urmare si-a luat bagajul si s-a facut ca ploua. Daca e adevarat, RUSINICAAAAAAA!!!! De fapt, in ceea ce priveste TVR-ul, si un copil de 2 zile le poate arata obrazul. Iar acum, cand o multime de solisti de muzica populara si usoara, vin la Calatis fara nici o pretentie financiara, doar pentru a salva un festival, televiziunea romana e nemultumita de oferta financiara pentru transmisia live. Ha! Ha! Buna gluma!
De la Calatis, plecam din tara si... bine facem! Promit sa nu cumpar nici macar o apa minerala de pe litoralul romanesc. Nu din snobism ci pur si simplu in semn de protest fata de mizeria si prosteala pe care o pune la dispozitia turistilor, o tara total dezinteresata de turism. Asa ca, sunt blindata cu mancare si bauturi de toate soiurile si neamurile, cumparate din ardealul nost'. Cui nu-i place ce am scris, sa-i fie de bine! Asta simt, asa fac! Voi sta 2 zile la 2 Mai, ca nu am alta solutie, asa ca, ma gasiti printre nudisti, decat printre jegosi, cocalari si marmote, care merg la mare sa-si arate prostia si mizeria morala, mizerie care, ramane linistita in urma lor, pentru ca si asa, au destula in dotare.
In rest, m-am virusat de la Denisa cu ceva lenjerie intima, dar m-au dat peste cap pijamalele, asa ca, va invit sa faceti spume, cum am facut si eu. Bagati-va nasul AICI!
Va mai invit sa urmariti emisiunea mea, in fiecare sambata de la ora 17.00 si in reluare lunea de la ora 23.00 si martea de la ora 11.00, pe canalul FAVORIT. Iar la final, va arat ceva la care eu tin mult, mult, mult. Adica asta:This entry was posted on joi, 12 august 2010 at 00:01 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu