CAUZELE SPIRITUAE ALE BOLILOR  

Posted by Valentina

Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion in viata lor, o nedreptate, mai ales daca este vorba de o maladie ereditara sau e luata de la cineva. Orice boala sau accident aparut in viata ta a fost provocat de tine. Boala este pur si simplu un semnal al corpului tau.Supraconstiinta ta, latura ta divina, Dumezeul tau interior iti trimite un mesaj ca sa-ti atraga atentia asupra faptului ca in actiunile, vorbele si gandurile tale este ceva care se opune legii iubirii. De aceea este necesar sa captezi mesajul si sa multumesti supraconstiintei tale ca ti l-a transmis. Daca nu reusesti sa descifrezi mesajul, bolile si accidentele tale nu vor face decat sa se intensifice.
Cand starea de rau persista, e timpul sa vezi neaparat despre ce e vorba. Daca boala e puternica inseamna ca ea s-a instalat in tine de multa vreme. Este sufletul tau care striga ajutor. Trebuie sa revii pe drumul cel bun, pe drumul dragostei.
Fiecare boala, indispozitie sau accident nu este decat un semnal. Boala inceteaza de indata ce ai inteles mesajul. Cu cat doreste omul mai mult sa se schimbe cu atat mai repede si mai usor se desfasoara insanatosirea lui.
Bolile sunt cu miile, iar cauza este una singura: insuficienta iubire de Dumnezeu. De indata ce incetam sa nazuim catre Divin noi ne cufundam in uman si incepem sa depindem de acesta, adica de viata, desfatare sexuala, mancare, dorinte si constiinta. Cu cat depindem mai mult de acestea cu atat mai mare va fi imbolnavirea.Toate aceste boli se lecuiesc intr-un singur mod: sa accepti pierderea umanului, sa vezi in aceasta vointa divina si sa intelegi ca fara boala nu exista dezvoltare spirituala. Boala este un bec rosu care ne avertizeaza asupra faptului ca noi ne aflam pe un drum gresit.
Daca ani in sir faci prostii, repetand greselile, vine o vreme a platii prin boala pe care singur ti-ai creat-o. De fapt boala se datoreste pierderii divinului din noi, iar insanatosirea este rezultatul restabilirii acestei legaturi. Practic te vindeci trupeste daca te-ai vindecat sufleteste.
Noi oamenii suntem alcatuiti din trei componente: trup, suflet si spirit, asemeni Sfinei Treimi: Tatal, Fiul si Sfantul Duh si orice dezechilibru al uneia din cele trei structuri ne aduce suferinta.Boala si starea de rau sunt opuse sanatatii si starii de bine si se manifesta in realitatea ta din vina ta. Tu nu poti sa fii bolnav fara ca la un anumit nivel sa-ti cauzezi boala si poti sa te faci iarasi bine intr-o clipa, pur si simplu decizand aceasta.
Oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai expusi bolilor datorita coeficientului de imunitate care este foarte scazut. De acea, oamenii credinciosi sunt mai sanatosi psihic si fizic decat cei care nu au credinta. Drumul insanatosirii este drumul catre Dumnezeu.Toate bolile sunt autocreate. Pana si doctorii isi dau seama acum de modul in care oamenii se autoimbolnavesc. Oamenii cu un orgoliu interior crescut atrag boala si nenorocirea.
Boala ne obliga sa ne schimbam launtric, sa ne transformam, sa acumulam iubire pentru Dumnezeu. Cu cat mai puternic se schimba omul launtric in directia buna cu atat mai putine medicamente ii sunt necesare si mai repede poate invinge boala.intotdeauna bolile apar in campul energetic al omului cu multi ani inainte ca ele sa se manifeste in planul fizic. Campul energetic este primordial in raport cu corpul si ii determina acestuia soarta, caracterul si starea fizca. Organismul trebuie sa blocheze programele distructive ce au patruns in campul omului. Cu cat este mai puternic si mai periculos programul distructiv, cu atat mai eficienta si mai sigura poate sa fie blocarea acestuia, adica boala.
Cand omul incalca Legile Supreme se abate de la calea sa de evolutie, i se deformeaza structura energetica, apar brese in sistemul sau defensiv si el devine o prada usoara pentru virusu, care indeplineste functiile unui program punitiv. Omul incepe sa fie bolnav.
Bolile grave contribuie la protejarea structurii spirituale. Daca distrugem armonia dintre noi si univers vom avea parte de boli, nefericire, necazuri si suferinte.
Gandurile sumbre, pline de neincredre, grijile, ura si frica, impreuna cu rudele lor: anxietatea, amaraciunea, nerabdarea, avaritia, lipsa de amabilitate, obiceiul de a judeca pe altii si de a-i condamna, toate acestea ataca trupul la nivelul celulei, ceea ce va conduce la suferinta, nefericire si deprimare. In aceste conditii este imposibil sa ai un corp sanatos.
Prin gandurile, dorintele si obiceiurile noastre inducem sanatate sau boala in corpul fizic. Noi suntem singurii raspunzatori pentru starea noastra de sanatate, pentru fericirea si nereusitele noastre. Nu
Dumnezeu nu ne trimite boli, accidente sau suferinte, ci noi ni le creem singuri prin gandurile noastre distructive. Cu alte cuvinte, culegem ce am semanat in trecut. Sentimentul de prosperitate prin rezonanta atrage prosperitatea.
A-ti fi teama de o boala inseamna a-i inlesni evolutia, a o provoca. Daca aveti ganduri despre boala si suferinta trupul va atrage aceste ganduri in corpul fizic.
Ganditi-va ca intamplarile nu sunt cauze ci efecte ale starii mentale in care va complaceti.Boala nu trebuie considerata ca o pedeapsa sau ca o nedreptate. Ea este cel mai drept act din existenta noastra, pentru ca a fost generata de comportamentul nostru mental si afectiv. Prin gand omul se imbolnaveste si tot prin gand el se vindeca.
Orice boala porneste din minte. Multi bolnavi isi pregatesc in mental, cu straduinta, anii de-a randul, o inbolnavire definitiva. Nimic nu se manifesta in corp fara sa aiba un prototip mental corespunzator.Adevarata vindecare incepe in momentul in care ne gandim ce am vrea sa facem atunci cand ne vom recastiga sanatatea. Nu tratamentul medical este cauza vindecarii, ci credinta ferma. ”De veti crede, toate sunt cu putinta celui care crede”. (Marcu 9, 23)
Cand suntem bolnavi sa cerem sa ni se dea sanatate si nu sa fim vindecati de boala. In cazul unui om bolnav, cu cat va temeti mai mult pentru el cu atat produceti un rau mai mare si-l impiedicati sa supravietuiasca.Cand se imbolnaveste cineva sa-i acordam un ajutor minim si foarte detasat, nu unul sufocant. Atentia exagerata in timpul bolii intretine boala si dependenta.
Daca compatimesti un om, te poti imbolnavi. Pe om poti sa-l ajuti, dar nu sa-l compatimesti. Compatimirea se adreseaza corpului si poate prejudicia spiritul omului. Cand compatimesti un om bolnav inseamna sa nu fii de acord cu boala lui, dar nu iei in considerare cauzele spirituale ale bolii respective, care favorizeaza destramarea spiritului. De aceea, boala trebuie acceptata cu smerenie. Singura solutie a celorlalti este sa se roage pentru sanatatea lui, dar nu sa-l compatimeasca.
Medicul panseaza rana si Dumnezeu o vindeca. Cand rana este tratata cu iubire ea se vindeca repede. Vindecarea poate fi instantanee sau poate dura o viata, in functie de cat de mult a-ti capitulat in fata iubirii. in masura in care putem pastra in suflet starea de bucurie si iubire vom putea sa invingem treptat orice boala. Vindecarile au loc doar atunci cand greselile sunt platite, lectiile invatate, atentionarea luata in seama.
Nu este suficient sa acceptam boala, trebuie sa ne bucuram ca ea ne salveaza sufletul si trupul. Noi trebuie sa acceptam toate umilintele, neplacerile pricinuite trupului nostru prin intermediul carora ni se purifica sufletul.
Obiceiul oamenilor de a discuta in societate despre simtomele diverselor boli, cauzele lor, morti, agonii si scene de cosmar atrag asupra lor un torent de impresii daunatoare, care le vor pricinui boli si suferinte.
Sa nu uitati locul in care v-ati nascut. De locul in care ati vazut lumina zilei si de poporul din care va trageti v-a leagat si va leaga intotdeauna energii uriase, cu influente nebanuite. Sa nu uitati ca un om bolnav va fi ajutat cel mai bine sa se vindece in locul in care s-a nascut, pentru ca numai acolo paternul lui bioenergetic functioneaza cel mai bine.Daca avem curajul sa fim cinstiti cu noi putem usor sa observam ca: jumatate din viata ne straduim sa ne distrugem sanatatea pentru avere, pentru ca apoi in cealalta jumatate sa cheltuim averea pentru a ne recastiga sanatatea, cat se mai poate din ea.

CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILORPrin boala omul trebuie sa inteleaga ca a gresit undeva pe drumul vietii si pana nu-si elimina greseala nu se poate vindeca decat partial, deoarece in el persista cauza generatoare de rau.De aceea trebuie ca mai intai sa fie depistata cauza bolii, iar bolnavul sa inteleaga sa evite pe viitor greselile comise, Daca nu se elimina cauza aceasta poate alimenta in continuare boala sau poate migra de la un organ la altul. Cand cauzele vor fi eliminate boala va disparea. Astfel:ACNEEA (cosurile): inseamna neacceptarea propriei persoane. Nu iti place propria persoana.ALCOOLISMUL: implica probleme legate de tatal sau; trebuie cultivata detasarea de acesta. Alcoolicul paraseste familia, slujba, viata, dar nu se lasa de alcool. El se afla in relatie de dependenta de alcool si aceasta inseamna ca din suflet lipseste iubirea. Persoana trebuie sa iubeasca. Sa iubeasca lumea din jur si, daca acest sentiment ii lipseste, in suflet i se instaleaza o stare de disconfort, de chin spiritual. De aceea el incearca sa-si reprime aceasta durere prin orice mijloace. Trebuie ca omul sa inceteze sa mai poarte supararea pe lumea din jur si sa intre in armonie cu ea, pentru ca armonia inseamna iubire.Cine de nimeni nu este iubit si pe nimeni nu iubeste foarte usor se pierde in valurile ispitelor. Cei mai multi dintre oamenii nenorociti si dintre facatorii de rele sunt jertfe ale unei copilarii triste, in care au fost lipsiti de iubire si de purtarea de grije. Acestia nu au ajuns sa iubeasca pe nimeni.Nu trebuie uitat niciodata ca lucrurile care ne fac dependenti genereaza numai suferinta.AFECTIUNILE PULMONARE: pastreaza deseori jale reprimata, necazuri, suparari, frica de a simti placerea si bucuriile vietii. Tuberculoza arata ca intr-o viata anterioara persoana respectiva a trait numai pentru valorile materiale.Gandirea raului despre lumea inconjuratoare. Tuberculoza, pneumonia si bronsita se datoreaza unor suparari de lunga durata. Cand nu iubim lumea inconjuratoare au de suferit plamanii.AFECTIUNI LA SUPRARENALE: inseamna indiferenta, ignoranta fata de sine, anxietate.ALERGIILE: sunt rezultatul supararilor interioare, al nemultumirilor fata de oamenii apropiati si lumea inconjuratoare.AMIGDALITA: reprezinta consecintele starilor de teama, a emotiilor reprimate.ANEMIA: este o utilizare incorecta a oxigenului la nivelul globulelor rosii si este consecinta unui refuz de a-si utiliza talentele in serviciul aproapelui.ANGHINA: reprezinta teama de a se exprima sau de a cere ceva parintilor sau partenerului.APENDICITA: frica de viata, blocarea curgerii bineluiARTRITA: apare la persoanele care nu sunt iubite. Spirit prea critic si rigiditate provenita din mental. Nu incerca sa-i schimbi pe ceilalti, accepta-i pe ceilalti asa cum sunt.Daca artrita e prezenta la nivelul mainilor, bratelor, picioarelor si soldurilor esti incredintat ca oamenii se folosesc de tine. in realitate nu exprimi ceea ce vrei. Accepta intotdeauna sa te sacrifici pentru ceilalti si apoi sa incepi sa-i critici. Corpul tau iti spune ca e vremea sa te afirmi prin tine insuti.ARTEROSCLEROZA: rezistenta, tensiuni, refuzul de a vedea binele.ASTMUL: iubire ascunsa, inabusita. Plans suprimat. O femeie si-a alungat fica din casa. Aceasta a crescut, apoi s-a imbolnavit de astm, care nu a mai putut fi tratat cu medicamente. Cand fica a reusit sa-si ierte mama, astmul i-a trecut.AUTISM: intr-o experienta anterioara, individul a manifestat refuz al societatii (mizantropie), ducand o viata marginala. Acum singura solutie este iubirea pe care va trebui sa o daruiasca si sa o primeasca de la apropiatii sai.ATAC, APOPLEXIE: fuga de familie, de sine si de viata. Un accident indica un sentiment de vinovatie. Un accident este de fapt un avertisment in plus pentru a deveni constient de faptul ca e inutil sa te simti vinovat.AnemieCauza mentala: Atitudinea "Da - dar". Lipsa bucuriei. Teama de viata. Sentimentul de a nu fi suficient de bun.Solutie: Ma simt in siguranta experimentand bucuria in toate domeniile vietii. Iubesc viata.
AnorexieCauza mentala: Refuzul propriei vieti. Frica extrema, ura fata de sine si respingere.Solutie: Este bine sa fiu eu. Sunt minunat exact asa cum sunt. Aleg sa traiesc. Aleg bucuria si ma accept.
Anus, hemoroiziCauza mentala: Manie in relatiile ce nu doresti sa le eliberezi.Solutie: Ma eliberez cu usurinta de ceea ce nu mai am nevoie in viata.
Abcese ale anusului, fistulaCauza mentala: Eliberarea incompleta de "vechituri". Pastrez resturi ale trecutului.Solutie: Iubirea este cea cu ajutorul careia ma eliberez total de trecut. Sunt liber. Sunt iubire.
Sangerari anorectaleCauza mentala: Manie si frustrare.Solutie: Am incredere in procesul vietii. In viata mea se desfasoara doar actiunea dreapta si buna.
Prurit in zona analaCauza mentala: Vinovatie din trecut. Remuscari.Solutie: Ma iert pe mine insumi cu iubire. Sunt liber.
Dureri in zona analaCauza mentala: Vinovatie. Dorinta de pedepsire. ";Nu sunt suficient de bun"Solutie: Trecutul s-a dus. In prezent, ma iubesc si ma aprob.
AnxietateCauza mentala: Neincredere in fluxul si procesul vietii.Solutie: Ma iubesc si ma aprob. Am incredere in viata. Sunt in siguranta.
ApatieCauza mentala: Rezistenta la sentimente. Teama. Inabusirea sinelui.Solutie: Ma simt in siguranta. Ma deschid vietii. Doresc sa experimentez viata.
ApendicitaCauza mentala: Frica. Teama de viata, blocand curgerea binelui.Solutie: Sunt in siguranta si las viata sa curga cu bucurie.
Apetit excesivCauza mentala: Teama. Nevoie de protectie. Judecarea emotiilor.Solutie: Sunt in siguranta. Este bine sa simti. Sentimentele mele sunt normale si acceptabile.
Apetit pierdutCauza mentala: Teama. Protejarea sinelui. Neancredere in viata.Solutie: Ma iubesc si ma aprob. Sunt in siguranta. Viata e sigura si plina de bucurie.
Artere (afectiuni)Cauza mentala: Se blocheaza transportarea bucuriei vietii.Solutie: Sunt plin de bucurie. Aceasta curge prin mine cu fiecare bataie a inimii mele.
AterosclerozaCauza mentala: Rezistenta. Tensiune. Vederi inguste. Refuzul de a vedea binele.Solutie: Sunt complet deschis catre viata si bucurie. Aleg sa privesc si sa inteleg totul cu dragoste.
ArtritaCauza mentala: Te simti neiubit. Criticism. Resentimente.Solutie: Eu sunt dragoste. Aleg acum sa ma iubesc si sa ma aprob. Ii privesc pe ceilalti cu dragoste.
Asfixie (insuficienta respiratorie acuta)Cauza mentala: Teama. Neincredere in procesul vietii. Prizonier in trecut in copilarie.Solutie: Este bine pentru mine sa cresc, sa ma maturizez. Lumea este sigura. Eu sunt in siguranta.
AstmCauza mentala: Iubire inabusita. Incapacitate de a respira pentru sine. Se simte sufocat. Inabusirea plansului.Solutie: Este sigur acum, pentru mine, sa preiau raspunderea propriei mele vieti. Aleg libertatea.
Astm la copiiCauza mentala: Teama de viata. Refuzul de a fi aici.Solutie: Acest copil este in siguranta si iubit. El este binevenit si ingrijit cu duiosie.
Afectiuni incurabileCauza mentala: Nu poate fi vindecat prin metode externe. Trebuie mers in adancul fiintei pentru a declansa vindecarea. A venit de nicaieri si se va duce, de asemenea nicaieri.Solutie: Zilnic se intampla minuni. Merg in interiorul fiintei mele pentru a dizolva sabloanele, modelele ce au creat suferinta si ACUM accept vindecarea si ajutorul Divin.
AmenoreeCauza mentala: Nu vrei sa fii femeie. Nu iti place propria persoana.Solutie: Imi gasesc bucuria in cine sunt. Sunt o frumoasa expresie a vietii, curgand perfect tot timpul.
Artrita reumatoidaCauza mentala: Criticism profund al autoritatii. Se simte lasat deoparte.Solutie: Sunt singura mea autoritate. Ma iubesc si ma aprob. Viata este buna.
ArsuriCauza mentala: Manie. Ardere. Furie.Solutie: Creez numai pace si armonie in mine si in jurul meu.
Atac vasovagalCauza mentala: Teama. Lipsa de cooperare. Intunecare.Solutie: Am taria, puterea si cunostintele de a ma descurca in toate problemele vietii.
Articulatie mandibulara (afectiuni)Cauza mentala: Suparare. Resentiment. Dorinta de razbunare.Solutie: Doresc sa schimb tot ce in mine a creat aceasta situatie. Ma iubesc si ma aprob. Sunt in siguranta.Articulatii (afectiuni)Cauza mentala: Imposibilitatea de a schimba directia cu usurinta in viata.Solutie: Eu curg cu usurinta odata cu schimbarea. Viata mea este ghidata Divin si intotdeauna merg in aceeasi directie.
Articulatie pumn (afectiuni)Cauza mentala: Imposibitate de miscare cu usurinta in tot ceea ce faci.Solutie: Ma descurc cu usurinta si bucurie in experientele mele de viata.
Avort spontanCauza mentala: Teama. Frica de viitor. Nu acum. Mai tarziu. Planificare nepotrivita.Solutie: Actiunea Divina justa se manifesta intotdeauna in viata mea. Ma iubesc si ma aprob. Totul este bine. Comunic cu iubire cu tot ceea ce ma inconjoara.
AmigdalitaCauza mentala: Teama. Emotii reprimate. Creativitate rigida.Solutie: Tot ceea ce este bun si bine curge acum liber in jurul meu. Ideile Divine se exprima prin mine. Sunt in pace.Abces periamigdalianCauza mentala: Credinta puternica de a nu putea vorbi pentru sine. Necesitatea cererii unui ajutor.Solutie: Este dreptul meu din nastere sa-mi satisfac necesitatile. Acum doresc, cer si primesc cu iubire si cu usurinta.
Atac apoplexieCauza mentala: Fuga de familie, de sine si de viata.Solutie: In Univers ma simt acasa. Sunt inteles si sunt in siguranta.
Accident cerebro-vascularCauza mentala: Renuntare. Rezistenta. Mai bine mor decat sa ma schimb. Respingerea vietii.Solutie: Viata este schimbare, ma adaptez usor la nou. Accept viata trecut, prezent si viitor.
AfteCauza mentala: Furie fata de actiuni gresite.Solutie: Cu iubire, imi accept deciziile, stiind ca sunt liber si ma schimb. Sunt in siguranta.

BAZINUL: reprezinta aspecte creatoare si procreatoare ale individului. O problema a bazinului subliniaza ca chakra radacina nu functioneaza corect. in general, disfunctia se datoreaza schemelor negative privind sexualitatea.BILA: placerea pentru mancaruri fierbinti, iuti, acre, uscate si sarate deranjeaza functia bilei. De asemenea mania, supararea, frica, activitatea sexuala excesiva sunt factori de dereglare a bilei.BOALA PARKINSON: reprezinta teama si dorinta intensa de a controla tot si pe toti.
BOLILE DE PIELE: apar datorita acumularii toxinelor in sange. Dar mai sunt generate si de tulburarile hormonale. Problema pielei subliniaza teama individului de a se exprima total, de a fi el insusi, de a se deschide complet. Psoriazisul si alte boli de piele reprezinta o lipsa de iubire pentru sine si o respingere a tot ce viata ii ofera individului. Psoriazisul poate fi si cauza unui orgoliu nestavilit, o trufie exacerbata. Conflictul psihic cu spatiul poate predispune la boli de piele.BRONSITA: se declanseaza intr-un mediu familial foarte tensionat.BOLILE NERVOASE: se refera la sistemul nervos central, cel care conduce, coordoneaza toata viata omului. El reprezinta comandamentul suprem al sistemului nervos si al intregului organism.Starea pe care medicii o numesc depresie este o lipsa a dorintei de a trai. Acest program poate fi o urmare a lipsei dorintei de a avea copii sau se naste un copil nedorit (fata in loc de baiat sau invers, s.a.). De fapt cele mai multe greseli ale parintilor in timpul sarcinii fata de viitorul copil creaza acestuia un program de autodistrugere. De aceea deprimarea odata instalata nu mai poate fi usor vindecata. Cand te simti continuu nefericit si nemultumit, cand nimic din jur nu-ti mai place te indrepti spre depresie. Depresia este o agresiune impotriva ta insuti. Conflictul cu spatiul in care traiesti predispune la dizarmonii nervoase.Grijile permanente sunt pacate impotriva propriei tale naturi. Ele au urmari asupra sistemului nervos sau asupra acelor boli care tin de somatizari nervoase. Nemultumirea de sine, neincrederea in propria persoana duce la dizarmonii psihice, bolile de vedere, de auz, de perceptie.Daca te autoculpabilizezi, predispozitia de a achizitiona o boala psihica este foarte mare.Stresul, tensiunea, ingrijorarea provoca insomnie, dureri de cap, alergii, boli cronice, ulcere, tensiune arteriala, infectii etc. Bolile pe fond nervos provin din ciuda, manie si alimentarea cu ganduri negative.Starile de stres din copilarie si adolescenta care n-au fost depasite pot influenta negativ caracterul, sanatatea si soarta urmasilor. Daca un om pastreaza pica celui decedat, acest lucru se va reflecta negativ asupra sa si poate duce la diferite boli, tulburari psihice, schimbarea caracterului.Cei care nu cred in Dumnezeu sunt alienati, instrainati, indepartati de natura umana, de Dumnezeu. De aceia oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai expusi la boli datorita scaderii coeficientului de imunitate.Nelinistea este ucigatoare. Valul de neliniste din sufletul nostru este oglinda angoasei, a anxietatii, fricii etc. Nevroza anxioasa se caracterizeaza printr-o stare de neliniste, adesea extrema, cu frica de moarte si cu sufocari, cu palpitatii, transpiratii, ameteli, tremuraturi si cu senzatia de oprire a inimii.
Brate (afectiuni)Cauza mentala: Incapacitatea si inabilitatea de a imbratisa experientele vietii.Solutie: Imi imbratisez experientele vietii cu iubire, cu usurinta si cu bucurie.
Boala BrightCauza mentala: Traiesti sentimentul de copil care nu face nimic corect si nu este suficient de bun.Solutie: Ma iubesc si ma aprob. Imi pasa de mine. Sunt mereu total adecvat.
Basicute pe pieleCauza mentala: Rezistenta. Lipsa protectiei emotionale.Solutie: Curg usor odata cu viata si cu fiecare noua experienta. Totul este bine.
BronsitaCauza mentala: Mediu familial inflamat. Argumente si tipete. Foarte rar, liniste.Solutie: Declar pace si armonie cu mine si in jurul meu. Totul este bine.
BulimieCauza mentala: Teroare fara speranta. O purgare frenetica a urii de sine.Solutie: Sunt iubit, hranit si sprijinit de viata insasi. Este bine ca traiesc.
BursiteCauza mentala: Manie reprimata. Dorinta de a lovi pe cineva.Solutie: Iubirea relaxeaza si elibereaza tot ce nu se armonizeaza cu sinele meu.
Bolile copilarieiCauza mentala: Credinta in concepte sociale si legi false. Comportament copilaros al adultilor in jurul copiilor.Solutie: Acest copil este protejat de Divinitate si inconjurat cu dragoste. Noi cerem imunitate mentala.
Boli croniceCauza mentala: Refuz de a schimba. Teama de viitor. Nesiguranta.Solutie: Doresc sa ma schimb si sa ma dezvolt(sa evoluez).
Boala HuntingtonCauza mentala: Resentiment pentru ca nu esti capabil sa-i schimbi pe altii. Lipsa de speranta.Solutie: Eliberez tot controlul Universului. Sunt in pace cu mine si cu viata.
Boli psihiceCauza mentala: Fuga de familie. Separare violenta de viata.Solutie: Aceasta minte isi cunoaste adevarata identitate si este un punct de creatie Divina a propriei manifestari.
Boala PagetCauza mentala: Simti ca nu mai exista fundatie pe care sa construiesti si nimanui nu-i pasa.Solutie: Stiu ca viata ma sprijina dezinteresat si glorios. Viata ma iubeste. Vietii ii pasa de mine.
BalbaialaCauza mentala: Insecuritate. Neputinta exprimarii eului. Nu i se permite sa planga.Solutie: Sunt liber sa vorbesc pentru mine. Sunt sigur in exprimarea mea. Comunic doar prin iubire.
Boli venericeCauza mentala: Vina sexuala. Nevoia de pedeapsa. Credinta ca organele genitale sunt murdare si pacatoase. Abuz fata de alte persoane.Solutie: Cu iubire si bucurie imi accept sexualitatea si exprimarea sa. Accept numai gandurile care ma sprijina si ma fac sa ma simt bine.
BataturiCauza mentala: Zone densificate ale grijilor. Incapatanare in a te agata de durerile trecutului.Solutie: Ma misc inainte, eliberat de trecut. Sunt in siguranta. Sunt liber.

CANCERUL: este boala intristarii, reprimarea sentimentului negativ, deprimarea si nemultumirea fata de sine, de soarta si atasament fata de viitor. Bolnavii de cancer cad in depresie si regreta trecutul.Regenerarea iubirii fata de alti oameni este prima cale spre vindecarea cancerului si a altor boli. Femeile care tin mari suparari in profunzime se imbolnavesc de cancer. De fapt toate emotiile inabusite produc cancerul. Emotiile ascunse multa vreme in tine sfarsesc prin a exploda, ceea ce provoaca si explozia celulelor din corpul tau.Daca jignim prin cuvinte persoana iubita putem sa ne alegem cu cancer la buze, la limba sau gingii, iar daca vom critica in permanenta ne vom imbolnavi de cancer hepatic. Daca ne vom supara in permanenta pe persoana iubita, pe sine si pe soarta ne vom imbolnavi de cancer la piept. Daca vom gandi agresiv despre cei apropiati riscam un cancer la stomac.Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice ce i-au fost propuse in aceasta viata, refuzand astfel evolutia. Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila. De fapt, cancerul este o boala a sufletului si de aceea trebuie vindecat intai sufletul.CANCERUL MAMAR: se datoreaza supararilor pe tema iubirii si o permanenta nemultumire in legatura cu banii, cu situatia materiala.CANCERUL LA PROSTATA: apare datorita lipsei dorintei de a trai, care loveste in prima chakra. Cancerul stopeaza dorinta de a-ti ucide propriul suflet.CEFALEE, MIGRENELE: supararea puternica pe un semen al tau duce la un blocaj energetic.Remediul se realizeaza prin schimbarea gandului de ura in pace si adoptarea unei gandiri pozitive. Restabilind legea iubirii prin iertare iti recapeti sanatatea.CEAFA INTEPENITA: refuzul de a se schimba, teama de noutate.CELULITA: inseamna manie depozitata.CHELIA: exprima teama, tensiune si incercarea de a controla totul. Neincrederea in procesul vietii.COLESTEROLUL CRESCUT: corespunde inaspririi naturii sentimentale, rigiditatii persoanelor care isi creaza o carapace de protectie. Acel individ are o mare teama de a accepta bucuria. El ar trebui ca in permanenta sa lase emotia si energia iubirii sa curga prin fiinta lui.COLOANA VERTEBRALA: este axul care poarta amprenta implinirilor noastre, a blocajelor noastre si a temerilor noastre, a refuzului de a evolua, de a iubi, a tuturor suferintelor si temerilor pe care acestea le genereaza. Durerea in coloana vertebrala este de regula supararea pe omul apropiat, pe sine si pe soarta. Daca amploarea supararilor este mare poate sa apara o deformare a coloanei, o fractura sau sa se formeze o cocoase.in aceasta situatie trebuie sa va rugati pentru dvs. si pentru intregul neam ca sa fie indepartate supararile, nemultumirile de sine, de situatie si de soarta. Omul apropiat, indragit, este dat de soarta si Dumnezeu, iar supararile mari la adresa lui sunt, simultan, suparari pe soarta si Dumnezeu.Blocajele in partea de jos a coloanei indica teama de viitor si lipsa de sustinere financiara. Durerile sau blocajele in partea de mijloc a coloanei indica un sentiment de culpabilitate si dificultati de detasare fata de trecut. Durerile sau blocajele in partea de sus a coloanei indica neintelegerea de catre anturaj, o lipsa de sustinere afectiva, impresia permanenta ca are niste responsabilitati greu de suportat. O sciatica, de exemplu, indica teama de viitor si de problemele banesti, nesustinerea din partea anturajului. Fracturile de coloana apar nu numai ca te superi rau, dar si pentru ca te superi pe cineva. Oamenii suparaciosi nu stiu sa accepte umilirea dorintelor si, de aceea, au coloana incovoiata. .COMA: fuga de cineva sau de ceva.CONGESTIA CEREBRALA: se datoreaza respingerii vietii si afisarea unei incapatanari. Ura se naste in cap si se blocheaza prin traumatism cranio-cerebral.CONJUCTIVITA: manie neexprimata, frustare.CONSTIPATIA: atasament, posesivitate, refuz de a se debarasa de vechile scheme devenite inutile. Nu vrea sa faca loc la ceva nou. Trebuie sa lase trecutul si sa mearga mai departe.
Comedoane (puncte negre)Cauza mentala: Mici izbucniri de manie.Solutie: Sunt calm si senin in gandurile mele.
Crampe abdominaleCauza mentala: Teama. Proces stopat in evolutia vietii.Solutie: Am incredere in procesul vietii. Sunt in siguranta.
ChelieCauza mentala: Teama. Tensiune. Incercarea de a controla totul. Neincredre in procesul vietii.Solutie: Sunt in siguranta. Ma iubesc si ma aprob. Am incredere in viata.
CheratitaCauza mentala: Furie extrema, devastatoare, terifianta. Dorinta nebuna de a lovi sau de a distruge pe oricine si orice din cale.Solutie: Permit iubirii din adancul inimii mele sa vindece absolut tot ceea ce vad. Aleg pacea. Totul este bine in lumea mea.
CataractaCauza mentala: Incapacitate de a vedea inainte cu bucurie.Solutie: Viata este eterna si plina de bucurie.Congestie cerebralaCauza mentala: Respingera vietii. Renuntare. Incapatanare. "Mai bine mor decat sa ma schimb".Solutie: Viata se schimba, iar eu integrez noul cu usurinta. Accept viata trecut, prezent si viitor.
Creier (afectiuni)Cauza mentala: Tabloul de siguranta, computerul organismului este in dezordine.Solutie: Sunt operatorul iubitor al mintii mele.
CancerCauza mentala: Rana adanca. Resentiment stagnat de multa vreme. Durere sau secret adanc ce mananca din viata sau din eu, creand ura. "Care este rostul ?"Solutie: Iert si eliberez trecutul cu iubire. Aleg sa-mi umplu lumea cu bucurie si ma aprob.
CandidaCauza mentala: Te simti pagubit. O gramada de frustrari si suparari. Pretentios si fara incredere in relatii.Solutie: Imi permit sa fiu tot ce pot sa fiu si merit ce-i mai bun in viata.
CelulitaCauza mentala: Manie depozitata si pedeapsa a vietii, a eului.Solutie: Ii iert pe ceilalti. Ma iert si pe mine. Sunt liber sa ma bucur si sa iubesc viata.
ColesterolCauza mentala: Obturarea canalelor bucuriei. Teama de a accepta bucuria.Solutie: Aleg sa iubesc viata. Canalele mele sunt larg deschise. Este atat de bine sa primesti bucuria.
CirculatieCauza mentala: Incapacitatea de asimti si exprima emotiile intr-un mod pozitiv (de exemplu: bucuria).Solutie: Sunt liber sa circul iubirea si bucuria in orice parte a vietii mele. Iubesc viata.
Colici (la copii)Cauza mentala: Iritatie mentala, nerabdare, enervare datorita mediului.Solutie: Acest copil raspunde la iubire si la ganduri de iubire. Totul este in pace.
ColitaCauza mentala: Insecuritate. Mediu inconjurator supraexigent. Sentiment de opresiune si infrangere. Mare nevoie de afectiune.Solutie: Ma iubesc si ma aprob. Imi creez propria bucurie. Vreau sa fiu un castigator in viata. Sunt parte a ritmului perfect de curgere a vietii.
ConjunctivitaCauza mentala: Manie si frustrare referitoare la ceea ce cauti in viata.Solutie: Vad totul cu ochi de iubire. Exista aceasta solutie armonioasa si eu o accept acum.
ConstipatieCauza mentala: Refuzul de a te elibera de vechile idei. Fixarea in trecut. Uneori jigniri, insulte, zgarcenie.Solutie: De indata ce ma eliberez de trecut, soseste un val nou, proaspat si vital. Permit vietii sa curga prin mine.CrampeCauza mentala: Tensiune. Teama. Infricosare. Retinere.Solutie: Ma relaxez si permit mintii mele sa fie in pace.Crushing-sindromCauza mentala: Dezechilibru mental. Idei distrugatoare. Sentimentul de a fi dominat.Solutie: Cu iubire imi mentin mintea si corpul in echilibru. Acum eu aleg gandurile care ma fac sa ma simt bine.
ChisturiCauza mentala: Fuga de vechile emotii dureroase. Alimentare de dureri. O crestere falsa, gresita.Solutie: Amintirile mele sunt frumoase pentru ca eu vreau sa le fac asa. Ma iubesc.
Fibroza chisticaCauza mentala: Convingerea ca viata nu va merge pentru tine. "Biata de mine!"Solutie: Viata ma iubeste si eu iubesc viata. Accept sa primesc toata abundenta, libertatea si bucuria vietii.
Cot (afectiuni)Cauza mentala: Schimbari de directie si neacceptarea experientelor noi.Solutie: Trec cu usurinta prin noi experiente, noi directii si noi schimbari.Colelitiaza (litiaza biliara)Cauza mentala: Amaraciune. Ganduri dure. Condamnare. Mandrie.Solutie: Eliberez cu bucurie trecutul. Viata este dulce si asa sunt si eu.CefaleeCauza mentala: Invalidarea sinelui. Criticarea sinelui. Teama.Solutie: Ma iubesc si ma aprob. Ma vad pe mine si tot ceea ce fac cu iubire. Sunt in siguranta.
CosuriCauza mentala: Mici izbucniri de manie in exterior. Ascunderea urateniei.Solutie: Gandurile mele sunt calme si eu sunt senin. Ma accept ca fiind frumos si iubit.
Canal dentarCauza mentala : Nu mai poate musca nimic. Radacina credintei a fost distrusa.Solutie. : Creez fundatii solide pentru mine si viata mea. Aleg ca credintele mele sa ma sprijine cu bucurie.
Colita spasticaCauza mentala: Teama de infrangere. Nesiguranta.Solutie: Traiesc cu bucurie. Viata ma ajuta intotdeauna. Totul este bine.
ComaCauza mentala: Teama. Fugind de ceva sau de cineva.Solutie: Noi te inconjuram cu dragoste si siguranta. Iti cream un spatiu pentru vindecare. Tu esti iubire.CangreneCauza mentala: Morbiditate intelectuala. Pierdera bucuriei datorita gandurilor otravite.Solutie: Acum aleg ganduri armonioase si las bucuria sa curga liber spre mine.


DEGETELE ARTRITICE: dorinta de a fi pedepsit, culpabilizari, senzatia de victima.DIAREEA: teama, refuzul de a slabi incordarea. Refuzul de accepta idei noi.DIABETUL: nu-i atat o boala cat o reactie de aparare a organizmului. Organismul trebuie sa blocheze programele distructive ale altor oameni patrunse in campul acestuia. Cu cat mai puternic si mai periculos este programul distructiv cu atat mai eficienta si mai sigura trebuie sa fie blocarea acestuia, respectiv a bolii semnalate.Cauza principala este dorirea unui rau din tot sufletul unei persoane iubite si de care te-ai despartit. Aceste sentimente provoaca diabetul pentru ca au ucis iubirea si prin aceasta legatura cu cosmosul. De aceea sa nu renuntati niciodata la persoana iubita.La paisprezece ani o fata se indragosteste puternic de un tanar, insa a trebuit sa se desparta ca erau incompatibili. Fata a inceput sa-l urasca de moarte pe tanar. Prin uciderea acestei iubiri ea a capatat diabet, intrucat a incalcat legile de baza ale universului. S-a produs o ruptura intre ea si Dumnezeu.DINTII: dificultati in a lua decizii. Distrugerea dintilor apare ca efect al vorbelor rele adresate parintilor, rudelor si urarea raului oamenilor apropiati. Plangerea de soarta proprie si o alimentatie incorecta, existenta geloziei si a supararilor ascunse. O durere a dintilor inseamna ca e timpul sa iei o decizie fara sa-ti fie teama de rezultate..intrucat dintii tin de dorinte, lipsa dintilor din fata este dovada unei blocari dure a swxualitatii necontrolate.
Degete (afectiuni)Cauza mentala: Nearmonizare cu detaliile vietii.Solutie: Sunt in deplina pace cu toate detaliile vietii.
- Degetul mareCauza mentala: Probleme cu intelectul si grija.Solutie: Mintea mea este in pace. Sunt in siguranta.
- Degetul aratatorCauza mentala: Probleme cu egoul si frica.Solutie: Ma aflu intr-o deplina siguranta. Sunt in pace.
- Degetul mijlociuCauza mentala: Probleme cu furia si sexualitatea.Solutie: Ma simt bine cu propria sexualitate. Sunt in pace.
- Degetul inelarCauza mentala: Necazuri si probleme cu mariajul sau diverse legaturi.Solutie: Sunt intr-o iubire plina de pace.
- Degetul micCauza mentala: Probleme cu familia si prefacatoria.Solutie: Sunt eu insumi cu familia vietii. Mintea mea este in pace. Sunt in siguranta.
Degete artriticeCauza mentala: Dorinta de pedepsire. Culpabilizari. Senzatia de victimaSolutie: Privesc si inteleg cu iubire. Imi ofer intreaga experienta Luminii si Iubirii.
Degete de la picioareCauza mentala: Probleme cu micile detalii din viitor.Solutie: Toate detaliile au grija de mine.
DureriCauza mentala: Tanjire dupa iubire, dorinta de a fi imbratisat, pastrat.Solutie: Ma iubesc si ma accept din adancul fiintei mele. Am grija de mine si sunt in siguranta.
Dureri de capCauza mentala: Nerecunoasterea propriei fiinte. Autocriticism. Frica.Solutie: Ma iubesc si ma accept. Ma vad asa cum sunt intradevar si tot ce fac privesc cu bucurie. Sunt in deplina siguranta. Sunt in pace.Durere (fizica)Cauza mentala: Vina. Vina indepartata care isi cere pedepsirea si razbunarea.Solutie: Renunt cu iubire la trecut. Totul inseamna libertate si eu insumi sunt liber. Acum totul este bine in inima mea.
Dureri (osoase, vertebrale)Cauza mentala: Furie neexprimata, sedimentata.Solutie: Imi exprim emotiile cu bucurie intr-un mod pozitiv.
DiabetCauza mentala: Tanjind dupa ceea ce ar fi putut sa aiba sau sa fie. Nevoia exagerata de a controla totul. Regrete adanci. "Nimic dulce nu a ramas".Solutie: Acest moment este plin de bucurie. Acum aleg sa experimentez si sa gust partea dulce a vietii.
DementaCauza mentala: Refuzul de "a cadea la pace" cu lumea asa cum este ea. Furie si lipsa de speranta.Solutie: Ma aflu in locul meu perfect.DepresieCauza mentala: Simti furie desi nu ai dreptate. Lipsa de speranta. Disperare. Dezamagire.Solutie: Ma aflu departe de limitarile si fricile oamenilor. Imi traiesc propria viata cu bucurie, plina de vitalitate si lumina.
DiareeCauza mentala: Teama. Respingere. Fuga. Renuntare.Solutie: Hranirea mea, asimilarea si eliminarea sunt intr-o ordine perfecta. Sunt in pace si in echilibru perfect cu viata insasi.DizenterieCauza mentala: Frica si furie intensa.Solutie: In mintea mea creez o stare de pace adanca, iar corpul meu oglindeste acest lucru.
Dizenterie amoebianaCauza mentala: Credinta ca "ei" sunt gata sa te prinda.Solutie: Sunt singura putere si autoritate din viata mea.
Dizenterie bacilaraCauza mentala: Opresiune si lipsa de speranta, disperare.Solutie: Sunt plin de viata, de bucurie de a trai si plin de energie.
DismenoreeCauza mentala: Furie fata de propria persoana. Ura, antipatie fata de corp sau fata de femei.Solutie: Imi iubesc corpul. Ma iubesc pe mine insami. Imi iubesc toate ciclurile. Totul este in ordine.
Dureri dentareCauza mentala: Oscilari si decizii indelung amanate. Incapacitate de a selecta ideile pentru analiza si decizie.Solutie: Deciziile mele sunt bazate pe principiul adevarului si sunt protejat stiind ca doar actiunile corecte isi gasesc locul in viata mea. Masele de minte sfaramate.
Masele de minte sfaramateCauza mentala: Nepermiterea spatiului de gandire sa creeze o noua fundatie.Solutie: Imi deschid constiinta catre o viata in plina evolutie. Exista spatiu suficient pentru a ma dezvolta si a ma schimba.

ENCEFALOPATIE: certurile foarte puternice inainte de nasterea unui copil, ajungand pana la limita divortului si, chiar, la ganduri de sinucidere fixeaza in structura campului copilului programe puternic distructive. Copilul care se naste plateste prin aceasta boala.EPILEPSIA: este rezultatul unei depresii de profunzime.EchimozeCauza mentala: Mici ciocniri in viata. Autopedepsire.Solutia: Ma iubesc si-mi sunt drag. Sunt bun si gentil cu mine. Totul este bine.
EnurezisCauza mentala: Frica de un parinte, in special de tata.Solutia: Acest copil este privit cu iubire, compasiune si intelegere. Totul este bine.
Echilibru (pierderea sa)Cauza mentala: Gandire imprastiata. Necentrare.Solutia: Ma centrez in siguranta si accept perfectiunea vietii mele. Totul este bine.
EczemaCauza mentala: Eruptii mentale. Antagonisme.Solutia: Armonia si pacea, dragostea si bucuria ma inconjoara si raman cu mine. Sunt in siguranta.
Emfizem (pulmonar)Cauza mentala: Teama de a accepta viata. Nu merita sa traiesti.Solutia: Este dreptul meu din nastere sa traiesc din plin si in libertate. Iubesc viata. Ma iubesc pe mine.
EpilepsieCauza mentala: Mania persecutiei. Respingerea vietii. Sentimentul unui mare efort. Auto-violenta.Solutia: Aleg sa vad viata eterna plina de bucurie. Sunt etern, bucuros si in pace.
EdemCauza mentala: De ce sau de cine nu te poti desprinde ? Ce iti este teama sa pierzi ?Solutia: De buna voie ma eliberez de trecut. Este bine pentru mine sa-l uit. Sunt liber acum.
EndometrozaCauza mentala: Insecuritate, dezamagire si frustrare. Inlocuirea iubirii de sine cu substituenti invinuitori.Solutia: Sunt puternica si dorita. Este minunat sa fii femeie. Ma iubesc si sunt implinita.
EntorseCauza mentala: Manie si rezistenta. Nu doresti sa te misti in anumite sectoare ale vietii.Solutia: Am incredere ca viata ma conduce spre binele meu. Sunt impacat.
ExcrescenteCauza mentala: Hranirea unor vechi dureri. Intretinerea resentimentelor.Solutia: Iert usor. Ma iubesc in totalitate si imi port de grija. Sunt multumit.

FEBRA: este un semn de furie interioara gata sa explodeze. Toate dorintele inabusite, inchise in tine explodeaza. inceteaza sa aduni totul in tine. Supararea si furia nu-ti sunt benefice, te pedepsesti singur.FICATUL: este organul care riposteaza la supararile pe oamenii apropiati si pastreaza deseori manie reprimata. Ficatul este sediul celor mai negative emotii (ura, mania, furia). Problemele de ficat vin dintr-o manie indreptata impotriva propriei persoane, ca rezultat al unui conflict intre suflet si mental. Ficatul sufera la persoanele carora le place sa faca o apreciere dura a celor apropiati.Stresurile de orice natura au un efect negativ asupra ficatului. Ficatul este un instrument al sufletului si, de aceea tratamentul depresiei nu poate fi despartit de cel al ficatului.O mare putere o au emotiile asupra ficatului si a secretiilor bilei. Emotiile pozitive – bucuria, buna dispozitie, voia buna – maresc secretia bilei, iar supararile o opresc partial sau complect. Ficatul este foarte sensibil la suparari. Sa ne amintim de un proverb popular care spune de suparare i s-a varsat fierea in sange. Supararile agresive pe oamenii apropiati determina cancerul ficatului.Problemele de vezica biliara arata ingustime de spirit. Icterul se poate declansa la individul care sufera un prejudiciu pe care el nu-l va sti sa-l indrepte.Hepatita reprezinta rezistenta la schimbare. Refuzul de a vedea limpede, de a discerne.Ficatul este legat si de credinta. Credinta in univers permite emotiilor negative sa curga pentru a curata ficatul.FRIGIDITATEA: teama, negarea placerii. Credinta ca sexul este rau. Parteneri insensibili.
Fata (orice afectiune legata de fata)Cauza mentala: Ceea ce aratam lumii.Solutia: Este bine sa fiu eu. Exprim ceea ce sunt.
Febra de fanCauza mentala: Congestie emotionala. Vina. Credinta in persecutie.Solutia: Sunt una cu viata. Sunt in siguranta tot timpul.
Fese-sezutCauza mentala: Reprimarea puterii.Solutia: Imi folosesc puterea intelept. Sunt puternic. Sunt in siguranta. Totul este bine.
Fata cazutaCauza mentala: Fata cazuta vine de la ganduri cazute ale mintii. Resentiment contra vietii.Solutia: Imi exprim bucuria de a trai si imi permit sa ma bucur total de fiecare moment al vietii. Iubire si bucurie. Trecutul este iertat si uitat. Sunt liber in acest moment.
FebraCauza mentala: Manie intetita. Ardere.Solutia: Sunt o expresie calma, linistita a pacii, iubirii si vietii.
Fibroza chisticaCauza mentala: O credinta intima, inradacinata ca viata nu lucreaza de partea ta: "Saraca de mine".Solutia: Viata ma iubeste si eu iubesc viata. Accept sa primesc toata abundenta, libertatea, bucuria vietii.
Ficat (afectiuni)Cauza mentala: Suparari si emotii primitive. Manie.Solutia: Caut iubirea, pacea si bucuria si le gasesc pretutindeni.
FlatulentaCauza mentala: Intepenire. Frica. Idei nedigerate.Solutia: Ma destind si las viata sa curga prin mine cu usurinta. Sunt in siguranta.
FlebitaCauza mentala: Manie si frustrare. Invinuind pe altii pentru limitarile si lipsa bucuriei in viata.Solutia: Bucuria curge acum libera in interiorul meu si sunt impacat cu viata.
FrigiditateCauza mentala: Teama. Negarea placerii. Credinta ca sexul este rau. Parteneri insensibili. Teama de tata.Solutia: Este bine pentru mine sa ma bucur de corpul meu. Ma bucur ca sunt femeie.
FurunculCauza mentala: Manie. Fierberea otravitoare a gandurilor la adresa nedreptatilor personale.Solutia: Ma eliberez de trecut si imi acord timp pentru a-mi vindeca fiecare parte a vietii. Exprim iubire si bucurie si sunt in pace.

GAMBELE: reprezinta personalitatea, Eu-L inferior. Sunt in analogie cu semnul varsatorului.GATUL: orice problema legata de gat corespunde temerii de a intreba si de a se exprima, sau un blocaj al creativitatii inspirate. Refuzul schimbarii, rigiditate, manie ascunsa datorita unor cuvinte jignitoare.GENUNCHII: simbolizeaza legatura intre suflet si personalitate. O problema la genuchi indica o indepartare de scopul sau din aceasta incarnare si un refuz de a evolua, mandrie inmagazinata, incapatanare si lipsa de flexibilitate..GINGIILE: durerea gingiilor inseamna ca trebuie sa-ti intaresti hotararea luata.GLEZNELE: reprezinta capacitatea de a lua noi directii. Fiinta incarnata este duala, dispunand de parte masculina si de parte femenina. Este natural ca gamba, ce reprezinta tocmai personalitatea, sa aiba doua oase – tibia si peroneul. Pentru o femeie tibia corespunde sexului sau, iar peroneul reprezinta partea sa masculina inconstienta. La barbat tibia ii reprezinta sexul, iar peroneul partea sa femenina inconstienta.GREATA, VARSATURILE: respingerea unei idei, a unei persoane sau a unei experiente. Pentru o femeie insarcinata arata ca nu a vrut sa aiba copilul.GUTURAIUL: se declanseaza intr-o perioada de confuzie a individului sau in urma unei temeri, culpabilitati. Nasul care curge reprezinta lacrimi si o purificare necesara.
Gat (afectiuni legate de gat)Cauza mentala: Se blocheaza calea exprimarii si canalul creativitatii.Solutia: Imi deschid inima si cant bucuriile iubirii.
Dureri in gatCauza mentala: Incapacitate de a vorbi in numele propriu. Furie inghitita. Creativitate innabusita. Refuzul schimbarii.Solutia: E foarte bine daca fac putina galagie! Ma exprim cu bucurie si liber. Imi exprim propria creativitate. Sunt bucuros ca ma transform.
Gat-vertebre cervicaleCauza mentala: Reprimarea flexibilitatii. Incapacitate de a vedea si ce e in urma.Solutia: Sunt impacat cu viata. Sunt linistit. Privesc in toate directiile cu iubire.
Gat-deplasari ale vertebrelorCauza mentala: Refuzul de a vedea si alte parti ale problemei. Rigiditate. Incapatanare.Solutia: E usor si convenabil sa vad si celelalte parti ale problemei. Sunt cai nelimitate de a vedea si a face aceste lucruri. Sunt in siguranta.
Nod in gatCauza mentala: Frica. Neincredere in procesul vietii.Solutia: Sunt in deplina siguranta. Cred ca VIATA este AICI pentru mine. Liber si bucuros ma exprim asa cum pot mai bine si asa cum sunt.
Gat dureros-intepenireCauza mentala: Fixat in cuvinte pline de furie. Senzatia ca nu te poti exprima asa cum esti tu.Solutia: Renunt la toate blocajele si sunt liber sa fiu eu insumi.
GreataCauza mentala: Teama. Respingerea unei idei sau a unei experiente.Solutia: Sunt in siguranta. Am incredere in procesul vietii care imi aduce numai ce este bun pentru mine. Sunt in pace.Gingii sangerandeCauza mentala: Pierderea bucuriei in deciziile luate in viata.Solutia: Am incredere ca actiunea dreapta este intotdeauna de partea mea. Sunt plin de liniste si pace.
Afectiuni gingivaleCauza mentala: Incapacitate de a lua decizii. Dezinteres fata de viata.Solutia: Sunt o persoana hotarata si darza. Urmez un drum drept si ma accept cu iubire.
Aparatul genitalCauza mentala: Incalcarea principiului masculin sau a celui feminin.Solutia: E perfect sa fiu asa cum sunt.
Probleme genitaleCauza mentala: Grija ca nu esti suficient de bun.Solutia: Ma bucur de propria mea viata. Sunt perfect exact asa cum sunt. Ma iubesc si ma aprob.
Probleme glandulareCauza mentala: Proasta distributie a ideilor primite si transmise. Ascunderea sinelui.Solutia: Am toate ideile si activitatile ghidate Divin, de care am nevoie. Sunt perfect asa cum sunt. Ma iubesc si ma accept in totalitate.
Glanda pituitara (hipofiza)Cauza mentala: Ganduri distorsionate, incorecte.Solutia: Mintea si corpul meu sunt intr-un echilibru perfect. Imi supervizez gandurile.
Glanda tiroidaCauza mentala: Umilire. "Nu voi face niciodata ceea ce doresc sa fac. Cand va veni si randul meu ?"Solutia: Merg dincolo de vechile limitari si acum imi permit sa ma exprim liber si creativ.
GastritaCauza mentala: Incertitudini. Nesiguranta indelungata. O senzatie terifianta de infern.Solutia: Ma iubesc si ma accept. Las viata sa-mi calauzeasca pasii.
GusaCauza mentala: Ura pentru suferintele indurate. Sentimentul zadarniciei in viata. Neimplinire.Solutia: Sunt puterea si autoritatea in viata mea. Sunt liber sa fiu eu insumi.
GutaCauza mentala: Nevoia de a domina. Nerabdare. Manie.Solutia: Sunt in siguranta. Sunt plin de iubire si in pace cu mine insumi si cu toti ceilalti.
GonoreeCauza mentala: Nevoia de pedeapsa pentru faptul de a fi o persoana rea.Solutia: Imi iubesc corpul. Imi iubesc sexualitatea. Ma iubesc pe mine insumi si sunt fericit.
GripaCauza mentala: Frica. Credinta in date statistice. Idei preconcepute.Solutia: Ma aflu departe de orice conceptie si superstitii de grup, de idei preconcepute auzite sau mostenite. Sunt eliberat de orice tensiune, inflamatii, influente si manipulari. Sunt eu insumi in pace.
Glezne (afectiuni legate de glezne)Cauza mentala: Rigiditate, vinovatie. Incapacitate de a primi placere.Solutia: Merit sa gasesc bucuria vietii. Accept toate placerile pe care viata mi le ofera.
Afectiuni ale guriiCauza mentala: Minte inchisa. Incapacitate de a primi idei noi. Concepte statute vechi.Solutia: Intampin si primesc cu bucurie si iubire noi idei si concepte pe care le asimilez cu usurinta. Ma hranesc cu iubire si bucurie pe mine insumi.
Genunchi (afectiuni)Cauza mentala: Ego-ul este incapatanat, indaratnic, dificil. Mandrie. Incapacitate de a se apleca, de a fi flexibil. Nu doreste sa cedeze, sa renunte.Solutia: Iertare, intelegere, compasiune "asta nutresc. Ma mladiez, devin flexibil si curg, plutesc cu usurinta. Totul este perfect".


HEMORAGIILE NAZALE: cauza principala este trufia.HEMOROIZII: teama de a slabi incordarea.HERNIA DE DISC: inseamna indecizie, senzatia ca viata a devenit de nesuportat.HERPESUL: culpabilitate sexuala.HIPERTENSIUNEA: subliniaza o facultate de a iubi prea limitat si o lipsa de compasiune. Persoana trebuie sa-si exprime iubirea pentru tot ceea ce intalneste si pentru tot ceea ce vede. O alta cauza poate fi vechile probleme emotionale, nerezolvate.HIPOTENSIUNEA: arata, de asemenea, o iubire limitata, dar in sensul ca aceasta persoana a fost foarte negativa si defetista, necrezand in iubire. O alta cauza ar fi lipsa de iubire in copilarie.HOMOSEXUALITATEA: femeia geloasa rapeste aptitudinile copiilor si nepotilor ei si ii impinge la homosexualitate. Gelosul ajunge nu numai la sterilitatea fizica, ci si creatoare. Un om homosexual este incredibil de gelos in interior. Alcolismul si narcomania sunt alte forme de blocare a geloziei.
Hernie de discCauza mentala: Indecizie. Oscilatie prelungita. Senzatie ca viata a devenit de nesuportat.Solutia: Viata imi sprijina toate gandurile, de aceea ma iubesc si ma accept si totul e bine.HalenaCauza mentala : Atitudini mizerabile, putrede. Ganduri murdare si respingatoare. Barfe rusinoase si josnice. Manie si ganduri de razbunare.Solutia: Ma exprim si vorbesc doar cu iubire si tandrete. Ma eliberez cu iubire de tot trecutul. Inspir si expir numai iubire.
HepatitaCauza mentala: Rezistenta la schimbare. Teama. Manie. Ura.Solutia: Mintea mea este curatata (purificata) si libera. Parasesc trecutul si ma indrept catre nou. Totul este bine.
HemoroiziCauza mentala: Teama. Furie pentru trecut. Impovarare.Solutia: Ma eliberez de tot ce nu este iubire. Exista timp si spatiu pentru tot ceea ce vreau sa fac.
HernieCauza mentala: Rupere a relatiilor. Tensiune, incordare, greutati, expresie creativa incorecta.Solutia: Mintea mea este blanda si armonioasa. Ma iubesc si ma aprob. Sunt liber sa fiu eu insumi.
Herpes labialCauza mentala: Cuvinte purulente maniate si teama de a le exprima.Solutia: Creez numai experiente pasnice pentru ca ma iubesc. Totul este bine.Herpes genitalCauza mentala: Convingere in vinovatia sexuala si nevoia de pedepsire. Rusine publica. Credinta intr-un Dumnezeu care pedepseste. Respingerea genitala.Solutia: Credinta mea este ca Dumnezeu ma sprijina. Ma bucur de sexualitatea mea in corpul meu. Sunt minunata.
Herpes simplexCauza mentala: Cuvinte amare ce au ramas nepronuntate.Solutia: Gandesc si pronunt numai cuvinte de iubire. Sunt in pace si armonie cu viata.
HirsutismCauza mentala: Manie care este acoperita. Patura folosita este, de obicei, teama. Dorinta de a invinovati este, adesea, o lipsa a dorintei de a se hrani.Solutia: Sunt un parinte iubitor cu mine insumi. Ma acopar cu iubire si aprobare. Este bine pentru mine sa fiu cine sunt.
HiperactivitateCauza mentala: Teama. Te simti sub presiune si innebunit.Solutia: Sunt in siguranta. Toata presiunea se dizolva. Sunt suficient de bun.
HipertiroidismCauza mentala: Dezamagire extrema de a nu fi in stare sa faci ceea ce vrei sa faci, adesea, satisfacandu-i pe altii, nu pe tine.Solutia: Imi folosesc puterea in scopuri adecvate. Iau propriile mele decizii. Ma realizez eu insumi.
HiperventilatieCauza mentala: Teama. Rezistenta la schimbare. Neancredere in viata.Solutia: Sunt in siguranta oriunde in Univers. Ma iubesc si ma incred in procesul vietii.HipoglicemieCauza mentala: Supraabsorbit de greutatile vietii. "Care-i rostul?"Solutia: Aleg acum ca viata mea sa fie usoara si plina de bucurie.
HipotiroidieCauza mentala: Renuntare. Te simti fara speranta. Intepenire.Solutia: Creez o viata noua cu noi reguli care sa ma sustina.
Hrana otravitaCauza mentala: Permiti altora sa-ti preia controlul. Senzatia de neajutorare. Neputinta.Solutia: Am puterea, taria, curajul si indemanarea de a digera tot ce apare in drumul meu.
HipertensiuneCauza mentala: Vechi probleme emotionale inca nerezolvate.Solutia: Cu bucurie, ma desprind de trecut, cu toate urmarile lui. Sunt in liniste si pace deplina.
HipotensiuneCauza mentala: Lipsa de iubire in copilarie. Renuntare. "La ce bun? Oricum nu mai vreau nimic".Solutia: Acum, aleg sa traiesc in sfera bucuriei, a clipei prezente. Viata mea e o continua sarbatoare, plina de fericire.Boala HodgkinCauza mentala: Vina, critica, si frica teribila ca nu esti suficient de bun. O intrecere nebuneasca in a-ti dovedi tie insuti, simultan cu pierdera bucuriei vietii in aceasta cursa infernala, ca nu esti bun, pana cand sangele nu mai poate sprijini fiinta.Solutia: Sunt pe deplin fericit sa fiu eu insumi. Sunt suficient de bun exact asa cum sunt. Ma iubesc si ma accept pana in adancul fiintei. Sunt insasi expresia bucuriei si ea ma ridica. Divinitatea ma sustine. Sunt in pace.


IMPOTENTA: Apare din cauza geloziei, a supararilor si a dispretului fata de femei. Aceasta agresiune se dezvolta si programul de autodistrugere afecteaza sistemul urogenital. Daca barbatul a fost deseori suparat pe femei, a gandit rau despre ele, el este un viitor impotent.INIMA: reprezinta centrul iubirii. Daca nu-si exprima deschis sentimentele individul isi inchide chakra inimii si risca sa aiba probleme cardiace. Datorita reprimarii emotionale si a sentimentelor multe persoane au probleme cardiace. Un om bolnav de inima este depozitarul unei cantitati enorme de ganduri de ura. Problemele conflictuale indelungate, insatisfactiile, conflictele interpersonale genereaza hipertensiuni esentiale si boli de inima. Bolile cardiace au drept cauze gelozia si supararea pe oamenii apropiati.Prin ganduri de iubire a semenilor si a Lui Dumnezeu se vor putea anula gandurile de ura. Lipsa afectiunii poate deregla inima. Dragostea si compasiunea pot constitui forta terapeutica care ajuta la refacerea inimii.Persoanele care isi reprima sentimentele acumuleaza blocaje energetice la nivelul inimii. stim ca verdele este culoarea predominanta a inimii. De aceea o plimbare intr-o padure indepartata de agitatia oraselor sau intr-un lan inverzit va spori sanatatea si vitalitatea inimii. Aceleasi efecte se pot obtine prin folosirea in timpul meditatiei a unor pietre sau cristale de culoare verde.Reumatismul cardiovascular are doua cauze: o lunga perioada de suparare sau tristete precum si din cauza unei expuneri repetate la factorii climaterici nocivi, cum este frigul.Un atac cardiac arata ca persoana nu transmite suficient energia iubirii. Ea va trebui sa-si manifeste iubirea in toate relatiile sale.INSOMNIA: provine din totala incapacitate a spiritului de a-si concentra puterile pentru a-si focaliza gandurile. Tratamentul pentru vindecarea insomniei trebuie sa inceapa ziua. Este necesar sa va deprindeti spiritul sa-si indrepte toata forta gandirii asupra actului pe care tocmai i-l efectuati.Cand imprastiati forta gindirilor in mai multe locuri, slabiti capacitatea spiritului de a se concentra, din care cauza seara ii este din ce in ce mai greu sa se detaseze de trup si sa se reintoarca dimineata cu fortele refacute. Nu putem avea un somn bun noaptea decat daca spiritul se retrage din corp.Insomnia mai este generata de intretinerea unor ganduri de culpabilitate.Oglinzile din dormitor sunt raspunzatoare de cazurile de insomnie.INTESTINUL GROS SI SUBTIRE: refuzul de a intelege unele lectii de viata din punct de vedere evolutiv. Daca omul nu suporta stresul se imbolnaveste intestinul gros, iar daca se infurie acumuleaza agresivitate si se imbolnaveste cel subtire. Intestinul subtire sufera cand agresivitatea nu este suprimata.Informatia este receptata in primul rand de intestin, care are rolul principal in prelucrarea primara a acesteia. Reaua dispozitie, plictiseala si nereusitele la serviciu conduc la o functionare defectuoasa a intestinului gros.in cazul cand se manifesta constipatia, ea trebuie de urgenta tratata, pentru a nu se intarzia prea mult evacuarea. Starea de sanatate a unei persoane este in legatura directa cu evacuarea regulata a intestinului gros.IMBATRANIREA PRECOCE: De fapt, cauza imbatranirii precoce consta in otravirea cronica a organismului cu toxinele din intestinul gros. Iaurtul, laptele acru, derivate ale laptelui continand acid lactic, distrug bacteriile din intestinul gros si reduc astfel toxinele.
Inima (afectiuni)Cauza mentala: Lipsa iubirii si a sigurantei.Solutia: Inima mea bate in ritmul iubirii.
Afectiuni ale inimii (tensiune)Cauza mentala: Stagnarea unor probleme emotionale. Pierderea bucuriei. Impietrirea inimii. Credinta in stres si incordare.Solutia: Bucurie! Bucurie! Bucurie! Permit cu iubire bucuriei sa curga prin mintea, trupul si experienta mea.
Atac de cordCauza mentala: Stocarea bucuriei inimii in favoarea banilor sau a pozitiei sociale.Solutia: Aduc inapoi bucuria in centrul inimii mele. Exprim mereu numai iubire pentru toti.
Ileita (boala Crohn, enterita)Cauza mentala: Frica. Griji. Suparari. Senzatia de a nu fi suficient de bun.Solutia: Ma iubesc si ma accept deplin. Tot ceea ce fac este perfect. Sunt in pace si sunt minunat.
ImpotentaCauza mentala: Tensiune sexuala, stres, culpabilizare. Convingeri sociale. Ciuda impotriva unui partener anterior. Teama de mama.Solutia: Accept acum si permit ca intreaga putere a principiului meu sexual sa opereze cu usurinta si bucurie.
IncontinentaCauza mentala: Emotii exacerbate. Sentimentul ca-ti scapa controlul mental al emotiilor.Solutia: Ma accept si ma iubesc in intregime cu bucurie. E mai sigur pentru mine sa-mi exprim emotiile.
IndigestieCauza mentala: Anxietate, inspaimantare, frica la nivelul intestinelor.Solutia: Diger si asimilez toate experientele noi, cu bucurie si liniste.
Infectii viraleCauza mentala: Nemultumire, furie, pierderea bucuriei, amaraciune.Solutia: Cu iubire, permit bucuriei sa curga liber in viata mea. Sunt linistit, echilibrat. Ma iubesc.
InflamatiiCauza mentala: Frica. Vede rosu inaintea ochilor. Ganduri inflamate.Solutia: Gandurile mele sunt echilibrate si linistite, curate si in pace.
Infectii urinareCauza mentala: Abtinerea de la urinare. Opozitie si respingere a sexului sau a iubirii. Invinovatirea tuturor.Solutia: Renunt la tiparele din mintea mea care au creat aceste conditii. Sunt bucuros sa ma schimb. Ma iubesc si ma accept.
Infectii micoticeCauza mentala: Nu se suporta pe sine. Refuzul propriilor nevoi.Solutia: Aleg sa ma sprijin pe mine insumi.
Intestine (afectiuni)Cauza mentala: Frica de a renunta la vechi si grija pentru chestiuni marunte.Solutia: Renunt liber si cu deplina usurinta la tot ce este vechi in fiinta mea si primesc cu bucurie noul.IcterCauza mentala: Prejudecati interioare si exterioare. Motive nejustificate, dezechilibrante.Solutia: Simt toleranta, compasiune, iubire si tandrete pentru toti semenii, inclusiv pentru mine.


LARINGITA: in acest caz ti-e teama sa te exprimi si nu esti in stare sa-ti spui parerea. Daca laringita ta ascunde suparare si furie trebuie sa o exprimi, altfel furia va creste in tine.LEUCEMIA: inseamna mandrie necontrolata.LIMFA: placerea exagerata pentru dulciuri, pentru mancaruri acre si sarate, alimente greu digerabile si exces de produse lactate.
Litiaza renalaCauza mentala: Gramezi de manie, nedizolvate.Solutia : Dizolv cu usurinta toate problemele trecutului.
LaringitaCauza mentala: Atat de suparat, ca nu poate vorbi. Teama de a vorbi. Resentimente contra autoritatii.Solutia : Sunt liber sa inteleg ceea ce vreau. Este bine sa ma exprim. Sunt in pace.
LepraCauza mentala: Inabilitatea de a te descurca cu viata. O credinta inradacinata adanc ca nu esti suficient de bun si de curat.Solutia : Ma ridic deasupra tuturor limitelor. Sunt ghidat si inspirat Divin. Iubirea vindeca toata viata.
LeucemieCauza mentala: Inspiratie ucisa brutal. "Care-i rostul ?"Solutia : Merg dincolo de limitarile mele din trecut in libertatea lui "acum". Este bine si sigur sa fiu eu.
LeucoreeCauza mentala: Credinta ca femeia este fara putere fata de sexul opus. Manie la adresa partenerului.Solutia : Imi creez toate experientele. Eu sunt puterea. Ma bucur de feminitatea mea. Sunt libera.
Lupus eritematosCauza mentala: Renuntare. Mai bine mori decat sa lupti pentru sine. Manie si autopedepsire.Solutia : Vorbesc pentru mine liber si usor. Cer puterea mea. Ma iubesc, ma aprob. Sunt liber si in siguranta.
LimfaCauza mentala: O avertizare ca mintea are nevoie sa fie centrata in partile esentiale ale vietii.Solutia : Eu sunt acum total centrat in iubirea si bucuria de a trai viata. Curg cu iubire si bucurie. Pacea mintii este a mea.Limba (afectiuni)Cauza mentala: Incapacitatea de a gusta placerile vietii.Solutia : Ma bucur de darnicia vietii.LuxatiiCauza mentala: Furie si rezistenta. Refuzul de a se misca intr-o directie sigura.Solutia : Viata ma conduce doar catre ceea ce este mai bun pentru mine. Sunt in pace.

MAINILE: mainile si picioarele oamenilor gelosi sunt prost irigate cu sange. Deci, racirea membrelor este o problema de gelozie si de atasare de relatii. Daca palmele transpira inseamna ca exista o tendinta marita in subconstent de a controla situatia. Adica exista un atasament crescut fata de aptitudini si un destin favorabil. Cu cat ne transpira mai mult mainile cu atat avem mai multe neplaceri si insuccese.ingrijirea, taierea si pilirea unghiilor de la maini si picioare sa se faca numai in zilele de vineri, dupa apusul soarelui,pentru ca devin mai tari. Traumatismele, facturile, pierderea mainilor si picioarelor reprezinta un orgoliu exagerat.MUSCATURILE DE ANIMAL: manie interioara, simte nevoia de pedeapsa.Muscaturi (predispozitie la muscaturi de animale)Cauza mentala: Teama. Deschis la fiecare slabiciune. Manie in interior. Nevoia de pedeapsa. Iritari nervoase.Solutia: Ma iert, ma iubesc acum si intotdeauna. Sunt liber. Totul este bine.
Mirosul corpuluiCauza mentala: Teama. Nu-ti place propria persoana. Frica fata de ceilalti.Solutia: Ma iubesc si ma aprob. Sunt in siguranta acum si pentru totdeauna.
Maduva spinarii (afectiuni)Cauza mentala: Reprezinta cele mai adanci credinte despre sine, cum te sprijini si cum ai grija de tine.Solutia: Spiritul Divin este structura vietii mele. Sunt in siguranta, iubit si sprijinit total.
Maini (orice afectiune a mainii)Cauza mentala: Tot felul de activitati. Tinere si manuire. Mangaiere, piscare, prindere.Solutia: Aleg sa manuiesc toate experientele mele cu usurinta, iubire si cu bucurie.
MalarieCauza mentala: Dezechilibru in viata si in natura interioara.Solutia: Sunt unit si in echilibru cu toata viata. Sunt in siguranta.
MastoiditaCauza mentala: Manie si frustrare. Esti surd la ceea ce se intampla. Teama ce infecteaza intelegerea.Solutia: Pacea si armonia Divina ma inconjoara si ma patrund. Sunt o oaza de pace, bucurie si iubire. Totul e bine in lumea mea.
Menopauza (tulburari)Cauza mentala: Teama de a nu mai fi dorita. Teama de imbatranire. Respingere a sinelui. Nu te simti suficient de buna.Solutia: Sunt echilibrata si in pace cu toate schimbarile ciclului meu si imi binecuvantez corpul cu iubire.
Menstruatie (probleme)Cauza mentala: Respingerea propriei feminitati. Vina. Teama. Credinta ca organele genitale sunt pacatoase si murdare.Solutia: Imi accept intreaga mea putere ca femeie si accept toate procesele corpului meu ca fiind normale si naturale. Ma iubesc si ma aprob.
MigrenaCauza mentala: Iti displace sa fii condus. Rezistenta la curgerea vietii. Teama sexuala.Solutia: Ma relaxez in curgerea vietii si las viata sa-mi procure tot ceea ce trebuie in mod usor si confortabil. Viata este pentru mine.
MononucleozaCauza mentala: Suparare ca nu primesti iubire si apreciere. Ii invinovatesti pe altii. Mult criticism interior. Nu-ti mai pasa de tine.Solutia: Sunt una cu viata toata. Ma vad pe mine in altii si iubesc ceea ce vad. Ma bucur sa traiesc.
Muschi (afectiuni)Cauza mentala: Rezistenta la experiente noi. Inabilitate de a te misca prin viata.Solutia: Viata este pentru mine un dans de bucurie.Distrofie muscularaCauza mentala: Nu merita sa cresti.Solutia: Las in urma limitarile parintilor. Sunt liber sa fiu cel bun pentru mine asa cum pot.
Maxilar inclestatCauza mentala: Furie. Pierderea controlului. Refuzul de a-si exterioriza sentimentele.Solutia: Cred in viata si in procesele ei. Vorbesc usor si ma exprim bland. Viata ma sprijina.
MiopieCauza mentala: Frica de viitor. Neincredere in ceea ce urmeaza.Solutia: Cred in procesul vietii. Sunt in siguranta.
MeningitaCauza mentala: Ganduri inflamate si ura fata de viata.Solutia: Renunt la toate culpabilizarile si accept sa primesc linistea, calmul si bucuria vietii.


NASUL: te deranjeaza ceva sau cineva pe care nu poti sa-l suporti. Toate sunt semanle ale corpului tau care-ti spun ca nu este bine ce faci, ca nu trebuie sa te lasi afectat. Nasul reprezinta intuitia si cunoasterea de sine, fiind legat de charka frontala.
Defecte din nastereCauza mentala: Karma. Chestiuni neterminate.Solutia: Fiecare experienta este perfecta pentru evolutia mea. Sunt in pace asa cun sunt.
NeoplasmCauza mentala: Se hranesc rani vechi si se construiesc resentimente.Solutia: Iert cu usurinta. Ma iubesc si ma voi recompensa cu ganduri de lauda. Sunt in siguranta.
NegiCauza mentala: Mici exteriorizari ale urii. Credinta in soarta grea si uratenie.Solutia: Simt iubirea si frumusetea vietii in deplina ei exprimare.
Nod in gatCauza mentala: Frica. Neincredere in procesul vietii.Solutia: Sunt in deplina siguranta. Am incredere in procesul vietii. Sunt liber si ma exprim bucuros cum pot mai bine.
NarcolepsieCauza mentala: Nu coopereaza. Frica extrema. Vrea sa scape de tot. Nu doreste sa fie aici.Solutia: Ma sprijin pe intelepciunea si ghidarea Divina ce ma protejeaza tot timpul. Sunt in siguranta.
NoduliCauza mentala: Resentiment, frustrare si ego ranit pe cariera.Solutia: Eliberez caile insuccesului si permit succesului sa fie al meu.
NevralgieCauza mentala: Pedeapsa pentru vina. Suferinta pe comunicare.Solutia: Ma iert. Ma iubesc si ma aprob. Comunic cu iubire.
NefritaCauza mentala: Reactie exagerata intr-un esec sau o dezamagire.Solutia: Doar actiunile corecte isi gasesc loc in viata mea. Totul este bine.
Nervi (afectiuni nervoase)Cauza mentala: Blocarea comunicarii si a receptivitatii.Solutia: Comunic cu usurinta si cu bucurie.
Cadere nervoasaCauza mentala: Centrarea pe sine. Infundarea canalelor de comunicare.Solutia: Imi deschid inima si creez comunicare cu iubire. Sunt insiguranta. Totul e bine.
- NervozitateCauza mentala: Teama. Anxietate. Graba. Lupta. Neincredere in viata.Solutia: Sunt intr-o calatorie nesfarsita in eternitate si mai am destul timp. Comunic cu inima mea. Totul e bine.
Nas (afectiuni)Cauza mentala: Necunoasterea sinelui.Solutia: Recunosc propria mea abilitate intuitiva.
Sangerari nasCauza mentala: Nevoia de recunoastere. Te simti neluat in seama si neapreciat.Plangi dupa iubire.Solutia: Ma iubesc si ma aprob. Imi recunosc adevarata valoare. Sunt minunat.
- Nas infundatCauza mentala: Ceri ajutor. Plans interior.Solutia: Ma iubesc si ma sprijin in modurile placute mie.
- Nas incarcatCauza mentala: Nu-si recunoaste propria valoare.Solutia: Ma iubesc si ma apreciez.
- Nas care curgeCauza mentala: Plans interior. Lacrimi de copil. Victima.Solutia: Imi dau seama si accept ca sunt o forta creatoare in universul meu. Acum aleg sa ma bucur de viata.


OCHII: indica teama de viitor, frica de a vedea inainte si faptul ca intr-o experienta precedenta individul nu a dorit sa vada nici sa-i ajute pe apropiatii sai.Cauza miopiei o constituie deformarea structurilor campului la nivelul capului, determinate de sentimentul de ura, precum si de nemultumirea de sine si frica de a vedea inainte. O principala cauza este agresivitatea al carui motiv este gelozia. Cu cat un om are un caracter mai rigid cu atat mai ascuns, mai profund patrunde agresivitatea in subconstient si devine mai periculoasa. Daca la invidie se adauga distretul, daca in caracter avem vanitate si cruzime se produce un program de autodistrugere care se manifesta cu ruperea retinei sau orbire, sau un grav traumatism cranian.Vederea slaba este determinata de ura impotriva unei femei sau barbat. Purificarea se face prin spovedanie si rugaciune. Atasarea de relatii si idealuri distruge vederea. Glaucomul este cauzat de subiecte de neiertare restante de mult timp. Atunci cand iubesti lumea mai mult decat pe Dumnezeu iti pierzi vederea. Multi la batranete isi pierd vederea pentru ca se leaga prea mult de aceasta lume.OSTEOPOROZA: persoana afectata simte ca nu mai are un suport in aceasta viata. in majoritatea produselor de origine animala exista acid uric, care poate fi neutralizat numai cu calciu. in cazul in care corpul nu l-ar neutraliza cu calciu, noi am muri. De aceea corpul nostru este nevoit sa extraga calciu din oase, ceea ce conduce la osteoporza. De asemenea si concentratele zaharoase, care sunt alimente acide, pot agrava fenomenul.Persoana in cauza sa caute sa consume peste (heringi) la cuptor, care contine vitamina D2, necesara metabolizarii calciului in organism.
Os pubian (dureri, ciuperci)Cauza mentala: Lipsa protectiei genitale.Solutia: Sexualitatea mea este in siguranta.
OtitaCauza mentala: Manie. Nu doreste sa auda. Prea multa zarva. Parinti argumentand.Solutia: Armonia ma inconjoara. Ascult cu iubire ceea ce este bun si placut. Sunt in centrul iubirii.
Oase - fracturiCauza mentala: Revolta contra autoritatilor.Solutia: In lumea mea sunt singura autoritate, pentru ca sunt singura persoana ce gandeste in mintea mea. Sunt bine structurat si echilibrat.
Deformari oaseCauza mentala: Presiune mentala si incordare. Muschii nu se pot relaxa. Pierderea mobilitatii mentale.Solutia: Respir in viata din plin. Ma relaxez si am incredere in procesul vietii.
OsteomielitaCauza mentala: Suparare si frustrare in fiecare structura a vietii. Se simte de nesuportat.Solutia: Sunt in pace si am incredere in procesul vietii. Sunt in siguranta.
OsteoporozaCauza mentala: Lipsa unui suport in viata.Solutia: Ma ridic pentru mine si viata ma sprijina intr-un mod neasteptat.
ObosealaCauza mentala: Rezistenta. Plictiseala. O lipsa de iubire.Solutia: Sunt entuziasmat de viata si plin de energie, liber si in siguranta.
Ovare (afectiuni)Cauza mentala: Creativitate blocata.Solutia: Sunt echilibrata in curgerea creatiei mele.
Ochi (afectiuni)Cauza mentala: Incapacitate de a vedea clar trecutul, prezentul si viitorul.Solutia: Vad cu iubire si cu bucurie.- CheratitaCauza mentala: Furie extrema, devastatoare, terifianta. Dorinta nebuna de a lovi sau de a sfarama pe oricine si orice din cale.Solutia: Permit iubirii din adancul inimii mele sa vindece absolut tot ceea ce vad. Aleg pacea. Totul e bine in lumea mea.
Probleme cu ochiiCauza mentala: Nu-ti place ce vezi in propria viata.Solutia: Creez acum o viata la care imi place sa ma uit.
- AstigmatismCauza mentala: Necaz cu eu-l. Teama de a vedea propria persoana.Solutia: Vreau sa-mi vad acum propria frumusete si splendoare.
- CataractaCauza mentala: Incapacitatea de a vedea inainte cu bucurie.Solutia: Viata este eterna si plina de bucurie.
Probleme cu ochii la copiiCauza mentala: Nu doresc sa vada ce se intampla in familia lor.Solutia: Armonia, bucuria, frumusetea si siguranta inconjoara acest copil.- Ochi incrucisati (strabism)Cauza mentala: Nu doresc sa vada ce se intampla. Scopuri incrucisate.Solutia: Este sigur pentru mine sa privesc. Sunt in pace .
- HipermetropieCauza mentala: Frica de a vedea in prezent.Solutia: Sunt in siguranta aici si acum.
- GlaucomCauza mentala: Neiertare, de piatra. Presiune din rani vechi. Covarsit de tot.Solutia: Privesc cu dragoste si cu tandrete.
- ExoftalmieCauza mentala: Teama de a vedea prezentul, chiar aici.Solutia: Ma iubesc si ma aprob chiar acum.
- Ochi uscatiCauza mentala: Ochi suparati. Refuzul de a vedea cu dragoste. Ar prefera sa moara decat sa ierte, fiind rautacios.Solutia: Doresc sa iert. Respir viata si vad cu compasiune si ma aprob.
- Ochi uscati (conjunctivita)Cauza mentala: Manie si frustrare. Nu doreste sa vada.Solutia: Eliberez nevoia de a avea dreptate. Sunt impacat. Ma iubesc si ma aprob.
ObezitateCauza mentala: Emotivitate excesiva. Adesea arata frica si nevoie de protectie. Frica poate fi mascata de o furie exterioara si o rezistenta in a ierta.Solutia: Sunt protejat de insasi iubirea Divina. Sunt in siguranta intotdeauna. Sunt dornic sa cresc si sa imi asum responsabilitatile vietii. Ii iert pe toti, iar acum imi formez propria viata asa cum mi-o doresc. Sunt in deplina siguranta.
- Obezitate mainiCauza mentala: Furia unei iubiri refuzate.Solutia: E bine pentru mine sa creez toata iubirea pe care mi-o daruiesc.
- Obezitate pantecCauza mentala: Furia unei hraniri refuzate.Solutia: Ma hranesc cu hrana spirituala. Sunt liber si pe deplin multumit.
- Obezitate solduriCauza mentala: Furii incapatanate, remanente fata de parinti.Solutia: Sunt dornic sa uit trecutul. E mai bine pentru mine sa depasesc limitarile parintilor.
- Obezitate coapse, pulpeCauza mentala: Manii copilaresti pastrate inca. Furie fata de tata.Solutia: Imi vad tatal ca pe un copil neiubit si-l iert usor. Amandoi suntem liberi.
- Obezitate grasimeCauza mentala: Frica. Nevoia de ocrotire. Fuga fata de sentimente. Nesiguranta. Autorespingere. In cautarea implinirii.Solutia: Sunt in pace cu propria-mi fiinta si cu propriile mele emotii si trairi. Sunt in siguranta acolo unde sunt. Imi creez propria siguranta. Ma iubesc si ma accept exact asa cum sunt.


RAU DE MARE: este in legatura cu teama de moarte.RAU DE MIJLOACE DE TRANSPORT: teama de a pierde controlul.RETENTIE DE APA: refuzul de a slabi incordarea.REUMATISM: resentiment, slabirea iubirii de aproapele sau rigiditate, asprime. Persoana respectiva se simte victimizata, lipsita de iubire, are o amaraciune cronica.RINICHI: reprezinta capacitatea de a exprima, de a exterioriza tot ceea ce este in sine. Cel care nu-si exprima talentele, capacitatile, dorintele sau credintele sale, se expune la tulburari renale. Tot ceea ce este reprimat, frica si teama slabesc rinichii.Daca orgoliul individului nu este mare in rinichi se formeaza nisip, iar pentru nivel mare se formeaza pietre, care pot fi eliminate. Daca insa nivelul trufiei este periculos pentru urmasi incepe formarea de pietre ce nu trebuiesc indepartate, pietre de forma coralica.Litiaza renala mai apare cand individul are probleme de manie nerezolvate de mult timp. Persoanele certarete si care sunt de multe ori dezamagite sau frustate vor avea probleme cu rinichii.
Rau de miscareCauza mentala: Teama. Teama de a nu fi controlat.Solutia: Imi controlez intotdeauna gandurile. Sunt in siguranta. Ma iubesc si ma aprob.Rau de mareCauza mentala: Teama. Teama de moarte. Lipsa de control.Solutia: Sunt in siguranta totala in Univers. Sunt in pace oriunde.
Rau de masinaCauza mentala: Teama. Dependenta. Te simti prins in capcana.Solutia: Ma misc cu usurinta prin timp si spatiu. Ma inconjoara numai iubire.RabieCauza mentala: Manie. Credinta ca violenta este raspunsul.Solutia: Sunt inconjurat si patruns de pace si armonie.
RinichiCauza mentala: Criticism. Dezamagire, nereusita. Rusine. Reactii ca cele ale unui copil mic.Solutia: In viata mea are loc numai actiunea dreapta Divina. Extrag numai binele din fiecare experienta a mea. Este bine sa cresc.
RaniCauza mentala: Furie fata de propria persoana. Senzatia de vinovatie.Solutia: Imi eliberez calm toata furia. Ma iubesc, ma accept si ma apreciez la adevarata mea valoare. Creez numai experiente de bucurie in lumea mea iubitoare.
RaceliCauza mentala: Inchistare mentala, slabire interioara si exterioara. Dorinta de izolare: "Lasa-ma-n pace!"Solutia: Sunt in siguranta in orice moment. Iubirea ma inconjoara si ma protejeaza mereu. Sunt in deplina siguranta si totul este bine.
ReumatismCauza mentala: Lipsa de iubire. Amaraciune cronica. Resentimente. Te simti victimizat.Solutia: Imi creez propriile experiente. Pe masura ce ma iubesc si ma aprob, experientele mele sunt din ce in ce mai bune.RigiditateCauza mentala: Gandire rigida.Solutia: E bine sa fiu flexibil in mintea mea.Respiratia (probleme)Cauza mentala: Frica si incapacitatea de a lua viata in piept.Solutia: Iubesc viata. Este bine sa traiesti. Sunt in siguranta.
Retinere de fluideCauza mentala: Intepenit in gandire. Idei imbacsite, dureroase.Solutia: Gandurile mele curg liber si cu usurinta.


SANGELE: zaharul, sarea, iaurtul si mancarurile acre au o actiune toxica asupra sangelui, mai ales cand sunt folosite in exces. De asemenea, ura si mania genereaza toxine in corp. Ceaiul de radacini de brusture este mijlocul cel mai eficace de epurare a sangelui. Pentru toate problemele sangelui este util sa se consume zilnic salata de cruditati.SCLEROZA IN PLACI: au drept cauze frica, rigiditatea, inima impietrita si ingreunata.SFORAITUL: refuzul incapatanat de a se desprinde de vechile tipare. Dormitul cu fata in sus favorizeaza sforaitul.SINUZITA: iritatie fata de o anumita persoana.SISTEMUL DIGESTIV: stomacul reprezinta facultatea de a digera experientele existentei si de a accepta cele invatate. Ura, mania, frica, regretul legat de trecut, precum si grija, teama si ingrijorarea fata de viitor favorizeaza bolile stomacului, ale vezicii biliare si al intestinelor.Aversiunea, nelinistea, o agresivitate constienta si resentimentul de ura impotriva oamenilor sunt principalele cauze ale ulcerelor. Daca omul se supara des si nu numai pe cei apropiati ci si pe sine va avea probleme cu stomacul.Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila. Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat lectiile karmice ce i-au fost propuse in aceasta viata, refuzand evolutia.SISTEMUL REPRODUCATOR: probleme ale acestuia apar datorita unei proaste utilizari a sexualitatii in aceasta viata sau in cea precedenta. Agresiunea inconstienta asupra ta insuti naste predispozitii maladive in zona bazala. Bolile uterului pornesc de la aceasta autodepreciere.Ginecologia este o zona a iubirii. Daca din copilarie ati avut probleme ginecologice inseamna ca v-ati reprimat sentimentele de iubire sau nu ati dorit sa dati nastere copiilor, sau prin trairile dvs. emotionale si prin comportament ati ucis iubirea intr-un alt om, considerandu-l vinovat de toate necazurile. Problemele ginecologice mai pot fi si rezultatul agresivitatii fata de barbati. Ciclul dureros la femei se produce cand agresivitatea constienta fata de barbati este marita.Mania fata de partenerul sexual creaza probleme legate de organele sexuale in caz de infectie urinara.Menopauza inseamna teama dea nu mai fi iubita, teama de imbatranire. Impotenta se datoreaza unei tensiuni sexuale, stres, culpabilitate.Sterilitatea este cauza unei gandiri permanente si o pedeapsa pentru adulter. Aceasta declanseaza un program de distrugere a iubirii si a vietii. Uciderea iubirii intre doua persoane care se adora este o crima imensa, de fapt se intrerupe legatura cu Dumnezeu.Durerile de sani sunt datorate unei atitudini prea autoritare fata de cineva.Culpabilitatea sexuala aduce boli transmise pe cale sexuala, precum bolile venerice, SIDA etc.SOLDURILE: reprezinta utilizarea liberului arbitru pentru a gasi propria cale in planul material. O problema la solduri subliniaza o lipsa de utilizare a propriului liber arbitru si faptul de a nu avea un scop in viata. O durere la solduri indica o frica in a lua decizii importante.SPLINA: reprezinta un depozit de sange, de energie. Problemele splinei arata o incapacitate de exprimare a iubirii sau o obsesie, in acest ultim caz e necesara o purificare prin eliminarea sentimentelor negative si a grijilor inmagazinate in timp. Sentimentele de lacomie si de avaritie au o influenta negativa asupra splinei si inimii. Splina mai este legata si de starile psihice si depresie.
SIDACauza mentala: Se simte lipsit de aparare si fara speranta. Nimanui nu-i pasa. O puternica credinta ca nu este suficient de bun. Negarea eu-lui. Vina sexuala.Solutia: Sunt o expresie Divina, magnifica a vietii. Ma bucur de sexualitatea mea. Ma bucur de tot ceea ce sunt. Sunt puternic si capabil. Ma iubesc si ma apreciez.
Suprarenale (afectiuni glandulare)Cauza mentala: Infrangere. Renuntare. Indiferenta, ignoranta fata de sine. Anxietate.Solutia: Ma iubesc si ma aprob din adancul fiintei mele. Am grija de mine si sunt in siguranta.
Solduri (afectiuni)Cauza mentala: Lipsa de incredere in evolutie. Frica de a merge inainte in deciziile importante.Solutia: Sunt intr-un echilibru perfect. Inaintez in viata cu hotarare si cu bucuria oricarei varste.
Scleroza laterala amiotroficaCauza mentala: Lipsa bucuriei in a accepta si recunoaste propria valoare. Negarea si refuzul succesului.Solutia: Stiu ca prezint incredere. Viata ma iubeste. Sunt in siguranta in orice situatie.
Probleme ale sangeluiCauza mentala: Pierderea bucuriei, a inspiratiei, a circulatiei ideilor.Solutia: Idei si ganduri noi circula liber cu bucurie in fiinta mea.
Afectiuni ale sanilorCauza mentala: Refuz de a hrani propria fiinta, propriul sine. A pune inainte de toate pe oricine altcineva, sufocandu-l. Exagerare a protectiei.Solutia: Sunt importanta, contez. Acum am grija de mine si ma hranesc cu iubire si bucurie. Ii las pe toti ceilalti liberi sa fie asa cum doresc si suntem cu totii liberi si in deplina siguranta.
SurditateCauza mentala: Respingere. Izolare. Incapatanare. �Nu ma pisa�. Ce nu vrei sa asculti ?Solutia: Ascult Divinitatea si ma bucur de tot ceea ce sunt capabil sa aud. Sunt unul (una) cu totul.
Scleroza in placiCauza mentala: Frica. Rigiditate. Incapatanare. Inima impietrita si ingreunata. La fel si mintea.Solutia: Creez o lume plina de iubire si bucurie prin alegerea de ganduri si emotii luminoase si blande. Sunt liber si in siguranta.
Spate (curbura lui) (afectiuni)Cauza mentala: Incapacitatea de a curge in sprijinul vietii. Frica si incercarea de a reveni la ideile vechi. Neincrederea in viata. Lipsa increderii in general. Lipsa curajului si a responsabilitatii.Solutia: Renunt la toate fricile. Stiu ca viata ma sprijina intotdeauna si am incredere in ea. Sunt plin de iubire si bucurie. Sunt in siguranta.
Sindrom premenstrualCauza mentala: Respingerea proceselor legate de feminitate. Confuzie lasata sa domine. Oferirea puterii unor influente exterioare.Solutia: Acum imi asum responsabilitatea mintii, corpului si vietii mele. Sunt o femeie plina de putere si minunata. Orice particica din corpul meu functioneaza perfect. Ma iubesc si sunt in pace.
ScabieCauza mentala: Gandire infectata. Permiti celorlalti sa-ti intre sub piele.Solutia: Sunt expresia vie a tot ceea ce exista. Sunt plin de iubire si bucurie. Sunt chiar eu insumi.
SciaticaCauza mentala: Delasator. Mai putin exigent. Frica legata de bani si de viitor.Solutia: Ma misc cu blandete, bunatate si bucurie. Sunt inconjurat numai de bine. Sunt in siguranta.
SclerodermieCauza mentala: Protejarea eu-lui de viata. Neincrederea eu-lui in necesitatea de a fi aici. Grija fata de eu.Solutia: Ma destind complet pentru ca acum stiu ca sunt in siguranta. Cred in viata si in mine.
SenilitateCauza mentala: Intoarcerea la asa-numita siguranta a copilariei. Atentie revendicativa si grija. O forma de control fata de tot ce te inconjoara. Evadare.Solutia: Divinitatea ma protejeaza. Sunt in siguranta si pace. Inteligenta Universului functioneaza in toate aspectele vietii.
SinuzitaCauza mentala: Iritatie fata de o anumita persoana. Ceva inchistat.Solutia: Declar pace si armonie in interiorul si imprejurul meu, pentru totdeauna. Totul este bine.
SforaitCauza mentala: Refuz incapatanat de a se desprinde de tiparele vechi.Solutia: Renunt la toate tiparele vechi. Iubirea si bucuria se instaleaza in mintea si corpul meu. Inaintez spre un viitor nou, proaspat si plin de viata.
Splina (afectiuni)Cauza mentala: Obsesii. Obsedat de lucruri si situatii.Solutia: Ma iubesc si ma accept. Cred in viata si in faptul ca ma ajuta. Sunt in siguranta. Totul este bine.Schelet (oase) (afectiuni ale scheletului osos)Cauza mentala: E afectata structura vietii.Solutia: Sunt puternic si sanatos. Sunt bine construit.
SterilitateCauza mentala: Frica si rezistenta fata de procesul vietii sau inutilitatea exprimarii paternitatii/maternitatii.Solutia: Cred in procesul vietii. Sunt intotdeauna in locul optim, facand exact ceea ce trebuie la momentul potrivit. Ma iubesc si ma accept.
Stomac (gastrita, ulcer)Cauza mentala: Inspaimantare. Teama de nou. Incapacitatea de a asimila ce e nou. Prea mult.Solutia: Viata ma accepta. Asimilez tot ce e nou ca eveniment din orice zi. Totul este bine.
SuicidCauza mentala: Vede viata doar in alb si negru. Refuzul de a vedea si alt drum.Solutia: Traiesc in totalitatea posibilitatilor. Aici exista intotdeauna un drum nou. Sunt in siguranta.
SpasmeCauza mentala: Incordarea gandurilor pana la frica.Solutia: Renunt, ma destind si inaintez. Sunt in siguranta.
SifilisCauza mentala: Neacceptarea ta asa cum esti.Solutia: Hotarasc sa fiu eu insumi. Ma accept exact asa cum sunt.


TABAGISM: este legat de o problema de intarcare, va trebui cultivata detasarea de mama sa. in unele cazuri poate de tatal sau.TETANOS: manie, dorinta de a controla pe altii, refuzul de a exprima sentimentele.TIROIDA: problemele cu tiroida subliniaza faptul ca persoana respectiva nu se poate exprima cum doreste si poate incerca umilinta.TRAUMATISM CEREBRAL: inseamna certuri mari cu sotia, suparari si gelozie. Gelozia inseamna ura si creaza un blocaj la nivelul capului. Daca un om are caracter dur si nutreste ganduri urate, pline de gelozie fata de alti oameni, apare cancerul creierului.TUSEA: cine tuseste tot timpul este o fiinta sufocata de viata. Trece printr-o stare de mare nervozitate. Se simte strivita de o situatie oarecare. O tuse ocazionala este un semn de plictiseala sau dorinta de cearta.
Tumori fibroide si chisturi (probleme feminine)Cauza mentala: Nutrirea unei dureri de la partener. O lovitura pentru ego-ul feminin.Solutia: Constientizez ca sabloanele din mine atrag asemenea experiente. Creez doar bine in viata mea.
TumoriCauza mentala: Credinte incorect computerizate. Incapatanare. Refuzul de a schimba vechile modele.Solutia: Este usor pentru mine sa programez computerul mintii mele. Viata mea se schimba intr-o maniera pozitiva si mintea mea este acum noua.
Tromboza coronaraCauza mentala: Te simti singur si infricosat. "Nu sunt suficient de bun. Nu fac destul. N-am sa reusesc niciodata."Solutia: Sunt una cu toata viata. Universul ma sprijina in intregime. Totul este bine.
Tensiune arterialaCauza mentala: Probleme emotionale nerezolvate de mult timp.Solutia: Ma eliberez cu bucurie de trecut. Sunt in pace.
TuseCauza mentala: O dorinta de a spune ceva lumii: "Ascultati-ma, vedetima!"Solutia: Sunt luat in seama si apreciat in cele mai pozitive moduri. Sunt iubit.
TaieturiCauza mentala: Pedepse ce nu urmeaza propriile reguli.Solutia: Creez o viata plina de recompense.
TetanosCauza mentala: Manie. Dorinta de a controla. Refuz de a exprima sentimentele.Solutia: Am incredere in procesul vietii. Cer cu usurinta ceea ce doresc. Viata ma sprijina.
Testicule (afectiuni)Cauza mentala: Incalcarea principiului masculin. Ranirea masculinitatii.Solutia: Este bine sa fii barbat.
Timus (afectiuni glandulare)Cauza mentala: Te simti atacat de viata.Solutia: Gandurile iubitoare mentin sistemul meu imunitar puternic. Sunt in siguranta pretutindeni. Sunt plin de iubire.
Tiroida (afectiuni glandulare)Cauza mentala: Umilire. Nu faci niciodata ceea ce doresti. "Cand va fi si randul meu ?"Solutia: Merg dincolo de vechile limitari si-mi permit sa ma exprim liber si cre
TicuriCauza mentala: Teama. Sentimentul ca esti privit de ceilalti.Solutia: Viata intreaga ma accepta. Totul este bine. Sunt in siguranta.
TuberculozaCauza mentala: Te consumi datorita egoismului. Posesivitate. Ganduri crude. Razbunare.Solutia: Asa cum ma iubesc si ma aprob, creez o lume pasnica si plina de bucurie pentru a trai in ea.
TorticolisCauza mentala: Intepenire. Ganduri intepenite.Solutia: Este in regula daca vad si alte puncte de vedere.


URECHILE: refuzul de a intelege ceva sau pe cineva. Te lasi afectat de ceea ce auzi. Senzatia launtrica ca esti superior fata de persoanele iubite – parinti, copii, sotie – declanseaza un program de autodistrugere care este blocat prin aparitia unor dureri in ureche.
Urechi (afectiuni)Cauza mentala: Incapacitatea de a auzi.Solutia: Aud cu iubire.
UrticarieCauza mentala: Iritatie din cauza intarzierilor. Manii ascunse. Mod copilaresc de a primi atentie.Solutia: Ma iubesc si ma aprob. Sunt impacat cu procesul vietii. Aduc pace in fiecare colt al vietii mele.
Unghii (orice afectiune a unghiilor)Cauza mentala: Lipsa protectiei.Solutia: Lumea este sigura.
- Unghii roaseCauza mentala: Frustrare. Mananci din sine. Ciuda pe un parinte.Solutia: Este bine si sigur pentru mine sa cresc. Acum ma descurc cu viata mea cu usurinta si cu bucurie.- Unghie incarnataCauza mentala: Grija si vina despre dreptul tau de a merge inainte.Solutia: Este dreptul meu Divin de a lua propria mea directie in viata. Sunt in siguranta. Sunt liber.
Umeri durerosi (afectiuni)Cauza mentala: Cara povara vietii. Lipsit de speranta si neajutorat.Solutia: Raman linistit si liber. Ma iubesc si ma accept. Viata mi se imbunatateste pe zi ce trece.
UsturimiCauza mentala: Retinerea in spatele buzelor a cuvintelor furioase. Frica de a le pronunta. Frustrari.Solutia: Creez doar experiente pline de pace, armonie si iubire pentru ca ma iubesc. Totul este bine in jurul meu.
UmflaturiCauza mentala: Intepenit in ganduri. Mici expresii ale urii. Credinta in uratenie.Solutia: Gandurile mele curg liber si usor. Sunt iubirea si frumusetea vietii in deplina sa expresie.


VAMPIRISMUL: egoism exagerat manifestat in ganduri, emotii sau fapte, precum si cruzimea duc la deconectarea de cosmos si atunci omul este nevoit sa ia energia de la alti oameni. Provocarea de chinuri fizice si spirituale unui om este una din formele vampirismului.VARICELE: prestarea unei munci care nu-si place.ZONA ZOSTER: indica teama de viitor, antrenand ganduri negative
VertijCauza mentala: Lucruri usoare, imprastiate. Refuz de a privi.Solutia: Sunt adanc centrat si in pace in viata.
Virus Epstein - BarrCauza mentala: Impingere dincolo de limite. Teama de a nu fi suficient de bun. Drenarea intregului suport interior. Virusul stresului.Solutia: Ma relaxez si-mi recunosc valoarea. Sunt suficient de bun. Viata mea este usoara si plina de bucurie.
Viermi inelariCauza mentala: Le permiti altora sa-ti intre sub piele. Nu te simti destul de puternic sau de curat.Solutia: Ma iubesc si ma aprob. Nici o persoana, obiect sau loc nu are putere asupra mea.
Viermi latiCauza mentala: Credinta puternica in a fi o victima si necurat. Fara speranta in fata atitudinii aparente a celorlalti.Solutia: Altii reflecta sentimentul placut pe care il am fata de mine. Ma iubesc si ma aprob asa cum sunt.
VaricelaCauza mentala: Teama si tensiune. Prea sensibil.Solutia: Sunt plin de pace. Am incredere in procesul vietii. Totul este bine in lumea mea.
VaginitaCauza mentala: Manie pe partener. Vina sexuala. Pedeapsa sinelui.Solutia: Iubirea mea se oglindeste peste tot. Ma bucur de propria mea sexualitate.
VariceCauza mentala: Esti intr-o situatie pe care o urasti. Descurajare. Te simti supramuncit si supraincarcat.Solutia: Sunt liber, ma misc si traiesc in armonie. Iubesc viata.
VitiligoCauza mentala: Te simti complet in afara lucrurilor. Nu ai apartenenta. Nu esti unul din grup.Solutia: Sunt in centrul vietii si sunt total conectat cu iubirea.
VomaCauza mentala: Respingerea violenta a ideilor. Teama de nou.Solutia: Diger viata in siguranta si cu bucurie. Primesc numai ceea ce este bun.
Vertebre (afectiuni)Cauza mentala: Afectarea suportului elastic al vietii.Solutia: Sunt sprijinit de viata.

This entry was posted on duminică, 25 ianuarie 2015 at 19:55 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu