DARUIESTE cui PRIMESTE !  

Posted by Valentina

* Ai o rochie, o geaca, o bluza sau o fusta, un costumas sau un palton pe care NU LE MAI FOLOSESTI? 
* Copilul tau a crescut si ti-au ramas hainute pe care nu te induri sa le arunci, pentru ca sunt prea frumoase, sau au fost prea scumpe?  
* Prietenele tale s-ar simti jignite daca le-ai oferi hainele tale, care oricum iti ocupa dulapul si nu le mai porti de cativa ani?
* Iti doresti ca, hainele tale, pe care ai dat destul de multi bani, sa nu ajunga la persoane care nu le apreciaza?

Ei bine... eu am gasit o solutie frumoasa, interesanta si utila!

Cum va propun sa procedam? Simplu: impachetati frumos hainutele, accesoriile, articolele de incaltamainte pe care nu le mai folositi, faceti o lista, pe care notati fiecare articol, marimea lui si eventual materialul din care e confectionat (pentru a sti daca e de vara sau de iarna) si trimiteti-le pe adresa pe care am sa v-o comunic telefonic, apelandu-ma la numarul pe care il veti gasi la finalul postarii. 
Dupa ce aceste pachete vor ajunge a noi, vom cauta persoane potrivite, din diferite medii sociale, care nu-si permit sa investeasca bani in articole vestimentare, dar.... care AU NEVOIE si mai ales PRETUIESC buna-vointa voastra.
Ideea e cu atat mai bine venita, cu cat, cei ce vor primi hainele, vor fi bine testati inainte, pentru a nu le arunca, sau instraina, ci pentru a le purta cu drag. Un alt beneficiu al acestei idei, este ca, nimeni nu va sti de la cine le-a primit, pentru a nu se interpreta gestul, iar cei ce le vor purta, o vor face fara gandul ca, un vecin, sau un prieten, isi va da seama ca sunt primite. 
In vremurile pe care le traim, in care oamenii nu mai fac fata la credite, cheltuieli si somaj, toate resursele financiare ramase, se directioneaza catre copii, in unele cazuri, nici macar acestora neputand sa li se asigure strictul necesar de hrana sau vestimentatie. Iar adultii... renunta de buna voie la a-si mai cumpara haine.
De aceea, dragi prieteni, voi cei care cititi cuvintele mele, deschideti larg dulapul! Veti descoperi ca aveti haine pe care nu le-ati purtat de 4, 5, sau chiar 10 ani... Nu le mai tieti in dulap! Daruiti-le cuiva, care le va purta cu drag si va multumi lui Dunezeu, pentru bunavointa voastra!!!
Am luat aceasta decizie, in urma unui experiment cu propriile haine, vazand bucuria celor ce le-au primit si, intelegand ca... sunt multi care au mare nevoie!
Dupa ce se vor strange suficiente haine, ca sa putem darui cat mai multor oameni, voi organiza o campanie de daruire a lor, pe care o voi posta ulterior.
Ma puteti contacta telefonic la nr: 0725695466
DARUIESTE CUI PRIMESTE!!!
Va multumesc anticipat!

This entry was posted on marți, 24 februarie 2015 at 23:30 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 comentarii

Frumoasa initiativa

25 februarie 2015, 00:19

Frumoasa initiativa.

25 februarie 2015, 00:20

Frumoasa initiativa.

25 februarie 2015, 00:21

Trimiteți un comentariu