Am ales sa scriu, pe blogul personal, aceasta postare, pentru a rămâne vie, ca document, ca dovada in timp, ca am dreptate. 
Sa nu uitam ca, omul a avut eternitatea si a vândut-o, ca pe o iluzie!
O alta consecință este data de multiplele postări de pe Facebook, care n-au substanță, n-au relevanță, dar pot avea impact asupra unor minți neșlefuite. 
Totul pleacă de la DEVA si de la acest banner si aricolul aferent, pe care il gasiti aici:

Lucrurile par firești, când te gândești ca este an electoral, ca vor veni toți candidații cu astfel de lucruri. Nefirescul vine dintr-un aspect practicat de romani, mai ales de cei care in loc sa voteze conștient, au terfelit o națiune întreagă, cu stampila in mana. 
Am vazut comentarii ale presei, comentarii ale oamenilor simplii, e drept, nu majoritare, chiar minoritare, căci fiecare partid are simpatizanții săi, zvonacii săi, prostănacii săi si, indiscutabil, presa sa, cumpărată si sluguită. Dar, de aici si pana la a pune etichete, asupra unor oameni, care n-au avut nici o legătură IN VIATA LOR, cu politica, cu administrația si cu banul public, eu zic ca e cam mult!!! Iar in acest context, presa aceasta manjita cu rahatul financiar si cu setea de putere, a halpăilor, a hămesiților, care calcă in picioare cu orice pret si din orice motiv, orice nu-i "coafează"... e si mai mult!!!
Dezamăgirea mea, ca sa fiu sincera, vine din partea lui Bogdan Haulica, pe care il apreciam pentru obiectivitate, pentru spiritul jurnalistic, pentru multe calități, pe care 99% din presa hunedoreana, nu le deține. Si, ca sa fiu echidistanta, am sa fac trimitere spre articol, aici.
Acum, sa incepem logic si cronologic:
- postarea care a fost pusa in discutie, este o postare PERSONALA, a lui Razvan Mares, pe o retea de socializare, in timp ce, articolul, este o postare jurnalistica, ce poate crea un curent de opinie. Cu alte cuvinte, nu stati pe picior de egalitate. 
- Razvan Mares, care a mai facut politica, dar a facut-o la un nivel micro si care a traversat cateva partide si ideologii, a adunat in jurul sau, cativa oameni. Dupa cum se vede si din banner, sunt 6 persoane care n-au avut NICIODATĂ, NICI O LEGĂTURĂ cu ADMINISTRAȚIA locala. Unul este consilier local, într-adevăr, iar celalalt este candidat. Pana aici e clar ca buna ziua! Sau nu? Cred ca nu! pentru ca, daca ar fi fost clar, n-ati fi scos, dintr-un context clar, care oglindeste curat si ferm, o ideologie a celor care n-au avut legaturi cu administratia si n-ati fi terfelit-o, doar de dragul de a spune ceva. Pentru ca, draga Bogdan, vorbesc in numele sotului meu, cel putin, care este un om curat, care nu fura, nu minte si nu pacaleste pe nimeni. Si atunci, mi se pare firesc sa reactionez. Ca vreti voi sa-l băgați in troaca mizeriilor electorale, e problema voastră. Dar nu uita, ca ceea ce nu-i corect, lovește bumerang!!!
- o alta obiecție, pertinenta si logica, vine din poziționarea voastră, a sloganului care nu e slogan, era principiu si din trecerea cu vederea peste adevăratul slogan. Sa va explic: 
SLOGAN = "Umăr la umăr, construim!"
PRINCIPIU = „NOI NU STIM SA FURAM, NU VREM SA MINȚIM, NU PUTEM SA FIM NEPĂSĂTORI!”

Este ca si cum ai confunda cofetăria, cu librăria.... dar nu ma mai mira nimic!

Eu cred ca, intraga ta configuratie profesionala, experiență si plăcerea de a face ce faci, iti permite sa fii si corect. De aceea, iti spun, cu aceeași apreciere ca, oamenii adevărați, ziariștii adevărați, dacă au ceva de spus unei persoane, o spun direct, nu generalizează. Pentru ca a trecut vremea scarpinarii cu mana stângă, la urechea dreaptă. S-au mai desteptat si oamenii, au trecut prin toate focurile pe care si le-au aprins singuri, sub talpi, au invatat si lecții de viata... si ma refer atât la societatea civila, cat si la oamenii politici. 
Voi sta de veghe, atata timp cat, sotul meu este implicat intr-o formula in care, daca nu am fi crezut, nu ne-am fi alăturat. Voi sta de veghe si voi contraataca fiecare gest nepotrivit, mincinos, sau perfid. Sunt constienta ca nu avem acelasi target, ca nu ne citesc aceeasi oameni. Dar trebuie sa fim constienti cu totii ca, exista oameni si de o parte si de cealalta!!!
Cat despre Micia Muntean, cel care a facut din Deva, un oras civilizat, cel care a creat atâtea locuri de munca, cat nu s-au creat in tot județul, cel care v-a lasat sa-l si pupati, sa-l si scuipati, cel care a redus somajul din urbea sa, pentru care a fost important si "badica si opinca", cel care va da subiecte, ca sa va castigati chiar si voi o paine... ei bine, Mircia Muntean este HAIDUC!!! Si, ca toti haiducii timpului, chiar daca i-au sacrificat inconștienții, in numele lorzilor, au rămas in memoria colectiva si au facut istorie!
Sa nu uitați asta!!! Iar dacă uitați, sa recitiți!!!
ROMANIA SĂDITA ÎN INIMA FIECĂRUIA!


This entry was posted on sâmbătă, 2 aprilie 2016 at 13:50 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu