Inima de tigan  

Posted by Valentina

Am urmarit telenovela, mi-a placut maxim, savuram fiecare aparitie a lui Gheorghe Visu si a partenerei sale, Carmen Tanase. Din pacate, nu pot posta pe ablog clipurile, asa ca le postez aici. Daca v-au placut si voua, bucurati-va de ele...
















This entry was posted on joi, 19 iunie 2008 at 22:37 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

Anonim  

Laura ma numesc si vreau sa te felicit.Am cautat numele tau pe net si am dat de paginile tale.Te felicit pentru campanie, pentru forta ta si curajul tau. Noi te-am votat cu toata familia.Nu stiu de ce nu ai iesit macar consilier pentru ca te-a votat foarte multa lume.Este foarte ciudat.Din familia noastra ai avut sigur 11 voturi.Sa nu te lasi.Sa mai incerci.Poate vor intelege hotii astia ca nu mai trebuie sa-si bata joc de oameni care muncesc cu adevarat.Meritai sa ne fi primar.O spun cu multa responsabilitate si daca te hotarasti sa mai candidezi noi te vom vota din nou.Multumim si pentru fimuletele cu G.Visu. Eu si acum dau drumul la tv la 8.30 si sper sa mai vad macar un episod.Te pup.

23 iunie 2008 la 16:06

Trimiteți un comentariu