De aproximativ 5 ani, de cand ma ocup de PR pentru anumite persoane, am exersat, am citit, m-am informat, pentru ca oricat ar fi fost de valoroasa informatia primita in cei 3 ani de studiu universitar in domaniul consultantei PR, am realizat ca teoria se justifica in proportie de 10-15% cand e vorba de practica. Dar fiecare an, care ma caleste, ma surprinde din ce in ce mai profund si mai jalnic. Daca va ganditi ca nivelul la care se ridica sumele percepute de consultantii in PR ai politicienilor, este (pe hartie) cu trei, patru zerouri in coada, iar ei dunt tampi si nesimtiti, fara idei si fara personalitate, ma intreb, justificat de altfel, cum sunt cei care platesc...Haideti sa vedem doar cateva mostre de tembelism in consultanta si, poate-mi explica si mie cineva, cum arata factorul decizional.

Ca la PNL si la PSD (doar ca... mai multi!)
















PD-L versus Obama, versus EBA! Mai, cum seamana, dar nu rasare!














Pentru ca nu si-au folosit capul propriu si mintea pe care le-a dat-o D-zeu cu lingurita, ca nu a mai avut polonic, propun sa li se ceara banii inapoi, pentru ca... ganditorii lui Obama, au si ei copii de hranit!



Aici e NO COMMENT ca ma doare capul!
















Iar ca sa fim si indigeni, iata de ce, un om care-mi place si care poate ar face ceva, nu are nici o sansa:

Fotografia este maxim reusita, dar e mult mai potrivita pentru un album personal sau de familie. Ce va spune "statul cu mainile incrucisate"? La mine este echivalentul cu statul cu mainile-n san.
Eu ma uit la omul acesta, pe care-l stiu doar din afise si ma intreb daca a dat bani cuiva, cu buna stiinta, sa-l faca de kko?!? Nimeni nu-l promoveaza, nimeni nu spune nimic despre el, doar il posteaza pe case, stalpi si porti, cu mainile-n san... Am intrat si pe pagina sa oficiala, asa... din curiozitate, sa stiu despre cine vorbesc si, ce sa vezi? Omul e de-a dreptul interesant. Ia cititi aici:

2006 - prezent

Doctorand - Ştiinţe Politice,Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, Bucureşti
2007 - prezent

Doctorand - Teologie, Universitatea Bucureşti
2008 - Ianuarie

Bursa cercetare program doctorat la Fuller Seminary, Pasadena, USA
2008 - Mai

Bursa cercetare program doctorat la Oxford University, Anglia
2005

Specializare ”Invaţământ la Distanţă şi IT în Procesul Educaţional” MAF, California, SUA
2004 - 2005

Cursuri Postuniversitare, Politehnica TimişoaraManagement Resurse Umane şi Administraţia Publică
2003, 2001

Cursuri Postuniversitare, Institutul Olford, Memphis, TN, USA
1994 - 1998

Licentiat in Teologie, Universitatea Bucuresti
1994 - 1995

Institutul „Luther Rice”, Atlanta, GA, USA
1990 - 1994

Liceul Teoretic Haţeg, jud. Hunedoara
Asa ca... domnule Ardelean, cu tot dragul, cereti banii inapoi, ca nu-i merita cei ce cred ca se ocupa de imagine dumneavoastra.
In rest, spor la fabricat afise! Dar cand va apucati, ganditi-va o secunda, la copacii care mor pentru a va expune voi ineptiile pe scoarta lor!

This entry was posted on joi, 28 mai 2009 at 11:56 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

Laura  

L-am cunoscut pe domnul Ben Oni Ardelean personal si lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost acea prestanta aparte pe care o are. Asa ca... Doamne ajuta, un numar de voturi cat mai mare.

28 mai 2009 la 12:57

Trimiteți un comentariu