Cum mi-au furat mogulii munca...  

Posted by Valentina

Iata secvante din cele mai prestigioase buletine de stiri, de la cele mai cunoscute (si bogate) televiziuni din Romania, care mi-au folosit imaginile, fara a scrie sursa, producatorul sau .... cel putin, sa-mi ceara permisiunea, mai ales ca pe youtube exista toate datele de contact cre i-ar fi putut interesa.


S-a stins inca o voce de aur a folclorului romanesc - cantareata Valeria Peter Predescu a incetat din viata luni noapte, la Bistrita, in urma unui stop cardio-respirator.
Vezi mai multe video din Stiri »
Nu-l mai pun la socoteala pe Dan Diaconescu, care a difuzat in totalitate aceste clipuri. Daneeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Difuzaza si interviul si spune si producatorul, asa, de sanki!

Iata si dovada despre care vorbeam: aveti mai jos interviul acordat jurnalului nostru de suflet de catre Valeria Peter Predescu, cat si clipurile filmate de noi, cu aceasta ocazie, folosite cu lejeritate de ProTv si multe alte televiziuni, cat si de ziarele on line, pe care le veti putea verifica mai jos.


Interviu Valeria Peter Predescu
Vezi mai multe video din Divertisment »

Alti furaciosi, care puteau sa specifice undeva, intr-un coltisor si numele producatorului: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/849067/Lumina-la-Bethleem-pentru-Valeria-Peter-Predescu/ , http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/848998/A-murit-Valeria-Peter-Predescu-/ , http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5641514-video-valeria-peter-predescu-cunoscuta-cantareata-muzica-populara-murit-luni-seara.htm , http://www.mediafax.ro/cultura-media/valeria-peter-predescu-a-decedat-in-urma-unui-stop-cardio-respirator.html?1706;4247807 , http://www.adevarul.ro/articole/a-murit-valeria-peter-predescu.html , http://www.click.ro/Ultima_Ora/a-murit-solista-valeria-peter-predescu si multe altele... Am postat pe youtube o parte dn munca noastra, ca o lume intreaga sa se poata bucura de lucruri frumoase, nicidecum sa-si insuseasca aceasta munca, moguli de presa, pentru a-si face rating.

This entry was posted on vineri, 1 mai 2009 at 18:44 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

Sa recunoasca sursa?! Niciodata n-ai sa vezi asa ceva, in plus orice clip pus pe youtube,e ca si cum youtube ar sterge detaliile referitoare la cel ce a urcat clipul, acesta devenind oarecum proprietatea youtube.
Gasesti un clip... Mai stie cineva cine l-a urcat? Nu... dar stie ca e pe youtube!

2 mai 2009 la 02:46

Trimiteți un comentariu