Fata in fata cu Ovidiu Hada  

Posted by Valentina

Ieri, la orele pranzului, am iesit impreuna cu echipa mea de tineri care ma ajuta BENEVOL in aceasta campanie, sa impartim materiale electorale si scrisoarea pe care o aveti si dv pe blog, in ideea ca, in acest fel, domnul Hada va afla de existenta ei si nu mai are motiv sa spuna ca nu a raspuns, pentru ca nu a stiut de aceste intrebari. Culmea providentei face sa ne intalnim pe acelasi traseu. Spun providenta, desi eu am banuiala ca a fortat aceasta intalnire, crezand ca sunt genul tipic de femeie, care ma voi intimida in prezenta sa. Problema e ca s-a inselat! A solicitat sa i se dea si lui o scrisoare. M-am oferit sa i-o inmanez personal, dupa care am fost poftita la o discutie intre patru ochi, adica la vreo 10 metri de locul in care se aflau tinerii mei, si "persoanele respectabile" cu care se afla dumnealui. I-am satisfacut placerea de a vorbi doar cu mine... Problema e ce mi-a zis...
Inceputul discutiei s-a vrut a fi dominat de perceptiile sale, moment in care i-am atras atentia ca trebuie sa respecte sintagma "ladie's first" si m-am pornit. Eu ii spuneam una, dansul se ingatuia si imi explica alta. Eu doream sa-mi raspunda la intrebari, dansul incerca sa ma intimideze. Cert este ca in evenimentul de ieri s-au petrecut 3 lucruri:
- incoltit de mine cu modalitatea in care a reusit sa faca doua licee in acelasi timp, dansul a justificat ca: "cred ca e o greseala de tipar pe fluturas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" problema e ca a impartit mii de astfel de fluturas si afirma ca nu a vazut greseala. Mai mult, eu am semnalat-o pe blog, cu exemplificare cu tot, si afirma ca nu stia de existenta ei. Ba chiar mai mult, a avut o incercare nereusita de a afirma ca nu-mi citeste blogul. ESUATA!!! Da? Deci, in mod absolut constient de acea greseala, imparte in continuare acesti fluturasi. Treaba domniei sale!
- neavand suficiente argumente si nefiind pregatit pentru o confruntare cu mine, a gasit de cuviinta sa ma intimideze afirmand ca "detine un material video compromitator cu mine"! Rugandu-l sa-mi explice despre ce este vorba, nu a reusit sa isi explice foarte bine afirmatia, cert este ca i-am spus si ieri, o repet si acum, in caz ca nu a inteles: NU SUNT DE INTIMIDAT SI NU MI_E RUSINE DE NIMIC DIN TRECUTUL MEU!!! Nu cred ca are ceva solid ca si argument, decat, daca, a trucat ceva. De aceea revin la acest subiect sensibil de ambele parti si ii transmit pe aceasta cale ca doresc lamurirea situatiei in cel mult 24 de ore. In caz contrar, maine, cand dansul sustine o adunare publica, voi fi acolo si ii voi cere sa ne arate tuturor ceea ce spune ca detine. Indiferent ce ar fi! Pentru ca VALENTINA NU MAI TOLEREAZA AMENINTARILE! Asadar, domnule Ovidiu Hada, indiferent ce detineti, doresc sa scoateti public acel material si sa ne luminati pe toti in ce fel si cat de josnic este demersul dv, politic. Repet, aveti la dispozitie 24 de ore sa luati legatura cu mine, altfel, maine vom juca la dublu!
- una lt eveniment, este cel prin care una din persoanele aflate cu Ovidiu Hada, s-a erijat in a-mi transmite prin intermediul tinerilor cu care imi fac campania, ca :" MAI AM 6 ZILE SI TREBUIE SA PLEC DIN HUNEDOARA! Trageti dv. concluzia! Trec cu vederea aspcte de genul: au incercat intimidarea tinerilor mei, spunandu-le ca sunt o manipulanta, ca trebuie sa vina la liberali, ca vor avea de suferit, etc.
Concluzia mea finala, e tragica! Am avut dreptate cand m-am indoit de acest om. Am avut dreptate sa afirm tot ce am afirmat pana acum, si da, se reflecta in comportamentul sau, notele pe care le-am vazut cu totii in fisa sa matricola. Ii felicit pe cei care au avut ideea de a le face publice! Mai mult, domnului Hada i-a intrat in cap, la modul obsedant, ca va fi primar. Dansul chiar este convins de asta. Eu va doresc din suflet, domnule Hada, sa primiti un rezultat, la aceste alegeri, in care sa se reflecte faptele dumneavoastra. Faptul ca aveti in spate un partid cu traditie si cu oameni(unii) capabili, nu inseamna ca sunteti demn de aceste valori.
Astept raspuns!
Valentina Melcea

This entry was posted on miercuri, 28 mai 2008 at 14:15 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

9 comentarii

Anonim  

Valentina, sti ce inseamna prostie crasa? Prostie crasa=Ovidiu Hada. Sa nu iti faci procese de constiinta. Omul chiar e razna. Iar lumea a inteles ce vrei tu sa faci. Vorbesc mereu despre tine cu vecinii, cu colegii de munca sau cu prietenii. Toti au o parere excelenta despre tine si te vom vota. Hunedoara nu a inteles ca prin tine, putem intra cu totii in istorie. Ai fi prima femeie primar din istoria Romaniei, care candideaza de una singura si reuseste. Eu te sfatuiesc sa nu te duci maine si sa nu-l provoci. Nu pentru el, cat pentru tine. Acolo vor fi multi pocaiti. Si sa-ti mai zic un secret. Nici pocaitii lui nu il sustin. Tatal lui, propriu si personal este oripilat de ceea ce a vazut ca este in stare sa faca baiatul lui. Iti spun asta in mod sigur, pentru ca sunt vecin cu fratele lui. Iar lumea vorbeste si s-a scarbit de atata Hada. Ai drepatate. Ceausescu a fost pui mic pe langa asta. Mergi inainte cu demnitate! Silviu

28 mai 2008 la 23:41
Anonim  

Buna ziua, d-na valentina! Sunt un om care urmareste ceea ce se intampla prin judetul nostru si ma uimeste , de multe ori anumite fapte care ies in evidenta . Sincer, am plecat din Romania din 2000 dar gandul de “acasa” ma lovit mereu si ma va tot lovi. Sunt din Valea Jiului de origine dar am buletin de Deva de 1 an si pot afirma ca, ma mandresc cu acest lucru. De ce va scriu D-vs? Simpul! Imi pasa de cetatenii acestui oras, care este Hunedoara. Am facut liceul in acest oras si cunosc bine locurile din Hd. Dar, sunt indignat atunci cand vin in tara si vad ca orasul Hd este marginalizat, ca nu sa dezvoltat mai nimic si ca pe, politicienii care au trecut pe la primarie ia cam durut de cetatenii acestui oras muncitoresc. Acum, vin din nou alegerile si peste cateva zile candidatii la functia de primar asteapta un raspuns de la cetateni. Oare, doar o data la 4 ani sunt importanti acesti oameni ?
Toti ati promis ca veti face viata mai usoara , ca veti aduce investitori, ca veti dezvolta orasul, dar…numai vorbes ! Pot afirma cu mana pe inima ca un singur primar din tot judetul a fost este si va fi acel om de care cetateanul are nevoie si acel om este primarul Devei. Se vede, tocmai din Italia, oarasul Deva. Unde este Deva acum si unde sunt celavate orase din judet!
Doamna Valentina, eu, nu va cunosc decat din media dar cred ca locul d-vs este acolo si nu in ceea ce visati cu ochii deschisi. Eu, cred ca d-vs incurcati un pic mai mult, rolul de primar cu cel de moderator. In plus de asta aveti un caracter temperamental care nu va da castig de cauza ci dimpotriva va trage in jos. Oare, d-vs credeti in ceea ce realizzati acum? Era mai bine pt d-vs sa vorbiti hunedorenilor de alte lucruri nu de administratie. Habar n-aveti ce inseamna administratie si va legati de un om de talia domnului Munteanu, primarul Devei. Ce a facut domnul Munteanu pt administratia Devei si pt orasul Deva nu au facut toti primarii din judet impregna si acest lucru cred can nu poate fi contestat si cetatenii Devei il vor pe acest om in continuare. Niciodata sa nu va mai legati de acest om pt ca in comparatie cu dumnealui, d-vs sunteti o nulitate. Nu se poate sa aveti atata nerusinare sa va legati de toti candidatii si am observat ca cel mai mult va legati de domnul Hada care vine tocmai din America cu un plan de ideei si cu un management deomcratic si bine pus la punct avand alaturi pe domnul primar al Devei.
Cred ca hunedorenii stiu acum pe cine sa aleaga, cred ca de data asta vor si ei ca orasul Hunedoara sa semene un pic cu Deva drept pt care cu siguranta ii vor acorda votul acestui domn Hada . Cred ca acum si-au dat seama hunedorenii de toti cei care au fost pana acum pe la primarie. Acum a venit timpul ca orasul Hd sa fie langa orasul Deva. Nu se poate ca Hd sa fie ocolita ca pana acum si sa fie uitata. Daca domnul Hada va fi votat va avea langa dumnealui un mare mentor de talia domnului Mircia Muntean si va fi o mare realizzare pt acesta zona. Va fi un viitor pt hd, altfel , hd va devenii o “vagauna” uitata de toti asa cu meste acum.
Domana, Valentina, in incheiere, vreau sa va asigur ca nu sunt sustinatorul nimanui, eu sint un om neutru, departe de tara dar petrecand cativa ani prin orasul Hd mi-ar place sa vad ca arata asa cum arata Deva, ca se investeste asa cum se investeste in Deva, ca omul are unde sa munceasca asa cum se gasteste de munca in Deva.
Sunt sigur ca ma veti critica dar va asigur ca va voi raspunde diplomatic la orice comentariu!

29 mai 2008 la 01:34

Stimate domnule Dan,
contrar a ceea ce te astepti, n-am sa te critic. Am sa te rog, in schimb sa imi lamuresti cateva lucruri pe care nu le-am inteles.
1. Daca stai in Italia de 8 ani, si ai buletin de Deva, cum crezi ca poti vota in Hunedoara?
2. In ce masura credeti ca sunteti clarvazator? Pentru ca stiti atat de bine care era cel mai bun lucru pe care-l puteam face, stiti despre ce ara mai bine sa vorbesc, sau ce e mai bine pentru Hunedoara.
3. De ce va referiti la ceea ce am promis eu, din momentul in care sunt singurul candidat care nu am promis nimic?
4. Unde ati vazut dumneavoastra ca l-am criticat pe Mircia Muntean? Aici, iertati-ma, dar sunteti paranoic. Mircia Muntean este printre putinii liberali pe care ii apreciez cu adevarat, iar in sprijinul celor afirmate de mine, va dau si un citat din inscrisurile mele "lui Mircia Muntean nu prea i se poate reprosa nimic. Daca Deva nu e cum scrie la carte, inseamna ca cineva e orb sau rau intentionat. "(Valentina Melcea). Asta ca sa intelegeti si dv. cat de bine informat sunteti.
5. Ce va garanteaza dv. ca doi oameni total diferiti: Muntean - Hada, pot face echipa, sau poate realiza Hada ceea ce a realizat Mircia Muntean la Deva? Un om care nu e capabil sa isi exprime ideile (pentru ca nu are), un om care in loc sa lupte ca un adevarat barbat, se erijeaza in amenintari si santaje, nu este omul care ma poate convinge pe mine de bunele sale intentii. Mai chibzuiti putin, iar daca tot stiti atatea amanunte, de acolo, din Italia, sunati=l pe domnul Hada si intrebati-l daca am spus ceva inexact aici, pe blogul meu. E posibil sa aveti surprize majore, sau sa minta in continuare!
Cu stima...

29 mai 2008 la 09:30
Anonim  

Cu tot respectul, sunte-ti o rusine pentru Hunedoara si locuitorii ei.

8 iunie 2008 la 13:29

Din pacate, nu o putem onora cu totii... unul singur ne ajunge!

8 iunie 2008 la 22:20
Anonim  

valentina este o femeie cerebrala,cu un excelent simt al responsabilitatii si daca a-r fi castigat alegerile la hunedoara ,hunedoara ajungea sa-si reocupe locul intre orasele dezvoltate cu care ,o lume intreaga,alta data coopera!

4 noiembrie 2008 la 18:03
Anonim  

Si uite ca a ajuns Hada primar!Iar Valentina...tot o "amarasteana" a ramas..:))

25 iulie 2009 la 03:15

@ANONIM
sa mori tu?!?... mai anonimule... eu zic sa te milogesti la meseriasu care a ajuns primar, sa te lase si pe tine sa-l pupi in dos. Noi amarastenii, nu avem nevoie nici de el, nici de dosul lui si cu atat mai putin de parerea ta sau de tine. Asa ca.... spor la pupat!

25 iulie 2009 la 08:07

Pentru Valentina si prietenii ei



Stiti cu totii ca nimic nu este imposibil, sau asa cred eu.
Este insa adevarat ca uneori, oricat te-ai zbate sa faci ceva...nu reusesti.
Mi-am dorit sa spun oamenilor ca ceva nu merge bine in tara mea...de aceea m-am ambitionat sa arat ca Mircia Munteanu, primarul din Deva, a furat/fura, a consumat banii comunitatii iresponsabil....era un exemplu mic pentru un fenomen mare ce a sufocat aceasta tara.
La un moment dat m-am oprit (dupa ce s-a terminat procesul pe care mi l-a intentat dl primar pe motiv ca l-am calomniat....proces pe care l-am castigat...deci nu l-am calomniat...am spus doar adevarul) pentru ca nu era firesc ca eu sa "tip" si nimeni sa nu faca nimic (Curtea de Conturi, Politia, Parchetul, presa= toti platiti sa apere societatea), ajunsesem sa cred ca acel fel de societate este ceea ce vor romanii, o societate unde hotii sunt priviti ca destepti, curvele ca doamne, hotia ca arta...etc.
Ignoranta si lasitatea noastra ne-au adus acum in pragul falimentului.
Ce va urma este, inca, greu de acceptat pentru foarte multi dintre noi.
1. pana in toamna ne vom face ca ne opunem
2. in toamna vor fi revolte urate
3. daca avem noroc ca societatea civila sa vina cu o alternativa... atunci probabil 2011 ne va gasi in pragul unei noi etape de reconstructie. (o etapa grea), daca societatea civila nu va genera o alternativa....atunci vom avea probabil o revolutie...adevarata.

Va scriu pentru ca inteleg ca romanii (pentru ca ii ustura realitatea zilei) se vor gandi la ce trebuie sa faca pe viitor.
De aceea este necesar sa construim, impreuna, o alternativa.
Am facut cateva site-uri:
www.asociatiatorta.blogspot.com
www.guvernulcivic.blogspot.com
www.parlamentulstrazii.blogspot.com
va rog sa intrati pe aceste pagini si impreuna sa creem o alternativa.
As vrea sa nu va fie frica de intelepciunea pe care o aveti, de amploarea gandurilor sau de puterea intelectuala si morala proprie.
Oricare dintre noi este de mii de ori mai inteligent/moral si uman decat foarte multi care se vreau a fi liderii natiei noastre.
Va multumesc pentru sprijin.
Va rog sa transmiteti acest mesa tuturor prietenilor dvs.
Impreuna suntem mai multi si mai puternici decat va imaginati.
Elena Panaite
elenapanaite30@yahoo.com

28 mai 2010 la 11:16

Trimiteți un comentariu