Atentie mare!  

Posted by Valentina

Am primit acest mesaj din partea unui prieten, iar dupa o "scanare" atenta a situatiei, am ajuns la concluzia ca are dreptate. Astfel incat, n-am sa-l trimit ca pe spam in lista de mess, ci am sa-l public direct pe blog. Asadar ATENTIE!!! Chiar e valabil:
" Cumparati cat mai multe produse Made in Romania, in special dintre cele absolut necesare, de la orez pana la produse de uz industrial. Producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi dintre noi vom cumpara produse romanesti, macar pe timpul crizei, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu trebuie sa cumperi doar produse romanesti, dar atunci cand poti alege, cumpara-l pe cel fabricat in tara ta ! Ajutand Romania, ne ajutam pe noi insine !!! "
P.S. ...si un gand curat catre cei ce nu mai sunt, cat si pentru cei care continua sa-si castige painea in mine:

This entry was posted on marți, 18 noiembrie 2008 at 23:48 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu