Cine-l saboteaza pe Terteci?  

Posted by Valentina

Ca orice cetatean, care-si doreste sa fie informat in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample la 30 noiembrie, urmaresc si eu emisiunile electorale. Recunosc, fara nici o problema, ca in momentul de fata, singura emisiune de caliate este cea realizata de Dan Terteci, la Antena 1 Deva. Si asta, pentru ca nu-mi plac pupincuristii si surogatele jurnalistice, de la celelalte televiziuni. Zappez, e drept, cam peste tot, dar Terteci are o calitate, pe care, cu regret o spun, nu o regasesc la nici un alt moderator si anume aceea de a sti sa puna intrbari. In rest, e plin de periute, de mopuri de dezinfectie si, cand e cazul, de un ton mai mult sau mai putin interesat.
Asa! Sa revin la subiect. Marti, incepe emisiunea lui Terteci, si incep sa-mi fac de lucru pe langa televizor. Invitati: Agripina Cazan si Laurentiu Nistor. In timp ce se lamenta doamna Cazan si se infierbantase dl. Nistor in stilul caracteristic, explicand electoratului ce si cum, surpriza!!! Pe ecran au aparut pureci, muuuuuulti pureci. Asta e!... imi zic si imi vad de treaba. Ieri, la aceeasi ora, pornesc televizorul pe Antena 1, incepe emisiunea, invitat: Petru Marginean, Terteci calm, la fel si invitatul, iar pe cand incepuse moderatorul sa-i ridice cateva mingi la fileu invitatului-sef, surpriza!!! Apar din nou purecii. M-am cam necajit, e drept, pentru ca am sentimentul ca Petru Marginean are sanse reale sa ajunga in parlament (si nu numai!), astfel incat, as fi vrut sa aflu si eu ce are de spus. Dau telefon la o prietena, imi spune ca nici la ea nu e semnal. Ma gandesc ca e o coincidenta neplacuta, ca o fi vreo avarie, sau schimba ceva fibre... na! Asta e! Dar astazi... astazi m-am suparat rau, rau, rau! Pe cand incepuse doamna Tolas sa le deschida romanilor ochii, in stilul sau calm, modest, elegant, iaca surpriza: PUUUUUUUUURRRREEEEEEECCIIIIII!!! Am uitat sa va spun, ca invitati erau Liliana Tolas si Mihai Leu. N-am nimic cu Mihai Leu, iar asta o stie din campania precedenta, dar el este si va ramane un campion in sport. La politica, e mai greu. Parerea mea! In plus, am vaga senzatie, ca unii (nu stiu cine), se folosesc de numele si de reputatia lui, si ar putea avea de pierdut din asta. Dar, el stie mai bine ce are de facut, eu mi-am spus doar parerea. Poate, zic POATE, cu un consilier bun si un cantonamnt politic agrsiv si de durata, ar putea rade tot ce-i sta in cale si din punct de vedere electoral. Dar asa, eu zic ca nu are nici o sansa. Bun! Sa ma intorc la sabotaj. Cand am vazut iar purecii, pun mana pe telefon si sun la Calan si la Hateg. Si acolo era PAS! Ei bine, eu nu mai cred in coincidente, nu mai cred nici in defectiuni tehnice, nu mai cred in nimic scuzabil. Sunt aproape sigura ca e mult mai mult de atat. Pentru ca la 10 minute dupa incheierea emisiei locale, a aparut si semnalul pe fibra optica.
Imi pare rau ca lumea interesata nu a putut viziona aceasta emisiune. Ar fi putut vedea ce inseamna un politician adevarat si ma refer aici la Liliana Tolas: documentata, eleganta, diplomata, etc. Din punctul meu de vedere, oricum are 11 voturi din partea familieii mele, dar ar fi mare pacat sa nu iasa invingatoare din aceasta competitie. Noi suntem cei ce vom pierde.
Si iata, atat cat am putut viziona din emisiune, cum au stat lucrurile:
Liliana Tolas explica....
Liliana Tolas dezbatea...
Liliana Tolas analiza....


Triunghiul exista, unul era atent la discutie (moderatorul), unul isi freca mainile, iar Liliana Tolas explica...

Dupa.... pureci. URASC PURECIIIIIII !

This entry was posted on joi, 27 noiembrie 2008 at 16:24 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Anonim  

Auzi bre eu inteleg ca e sabotaj da de ce nu ai o poya si cu pureci sa vedem si noi cum arata...

27 noiembrie 2008 la 18:58
Anonim  

S-au speriat astia de la cablu.I-am sunat ieri si le-am zis ca s-a prins lumea si le-am dat adresa ta de net.Azi am urmarit si nu au intrerupt emisiunea.Ha-Ha-Ha! Si mult noroc doamnei Tolas!Si eu votez cu ea!

28 noiembrie 2008 la 12:27

Trimiteți un comentariu